*9η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*N/G ήρθαν οι 7/8 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Βαλενσιέν – Κλερμόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τον πρώτο βαθμό εκτός έδρας πήρε η Βαλενσιέν, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τρουά. Από το 3’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, μπήκε μπροστά στο σκορ, άμεσα δέχθηκε την ισοφάριση, στο υπόλοιπο του αγώνα δεν είχε καλή παρουσία, περισσότερο ένιωσε τον κίνδυνο και έδειξε να μένει ευχαριστημένη με τον βαθμό στο φινάλε της συνάντησης.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Βαλενσιέν, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με τη Σοσό, με ρεκόρ 3-2-3 έπεσε στην 11η θέση και έχει πάρει τους δέκα απ’ τους έντεκα βαθμούς στην έδρα της. Στην έδρα της είναι αήττητη (3-1-0), σε όλα τα παιχνίδια κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Εξέτισε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών ο Γκιγιόμ (Επιθετικός, 4, 2), τιμωρημένος ο Μασόν (Μέσος, 8, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τρουά. Προηγήθηκε με πέναλτι του Σεβαλιέ στο 8’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 16’.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Στατιστικά

*Under 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima.gr).

*NG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΚΛΕΡΜΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρώτη ήττα στην έδρα της γνώρισε την περασμένη εβδομάδα η Κλερμόν, χάνοντας με το καθαρό 2-0 από την Αζαξιό. Κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Αύξησε την πίεσή της προς την αντίπαλη εστία, ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια, υπέπεσε σε δύο πέναλτι και έτσι ήρθε η ήττα.

Επιστροφή στις ήττες για την Κλερμόν, είχαν προηγηθεί δύο νίκες κόντρα στις Ροντέ (3-0) και Σαμπλί (0-3), μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών μετράει απολογισμό 3-3-2 και βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Στο 2-1-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της με επιμέρους σκορ 5-2. Παραμένει τραυματίας ο Γκομίς (Επιθετικός, 6, 0), νέα απώλεια ο Ντεσμάς (Τερματοφύλακας, 7), ίσως είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος ο Φοζό (Αμυντικός). Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μπερτομιέ (Μέσος, 7, 1), Σαντέρ (Μέσος, 5, 0) αμφότεροι βρίσκονται σε καραντίνα, έχασαν προπονήσεις και μόνο με θαύμα θα προλάβουν να μπουν αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Αζαξιό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 54’, δέχθηκε το 0-2 με τον ίδιο τρόπο στο 90’.

ΚΛΕΡΜΟΝ Στατιστικά

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.