Caesars & William Hill χορηγοί στο NFL!

Ανανεώθηκε:
Κολτς 2020

H William Hill και η Caesars Entertainment, ανακοίνωσαν μία νέα στοιχηματική συνεργασία με τους Ιντιανάπολις Κολτς του NFL.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρώτο χορηγικό τους πρόγραμμα στο NFL, William Hill και Caesars ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσελκύσουν τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια της σεζόν στην πολιτεία της Ιντιάνα.

Εκπρόσωποι των Κολτς και της Caesars εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες.

“Στην ψηφιακή εποχή και κυρίως σε αυτό τον virtual κόσμο που βρισκόμαστε αυτή την περίοδο, η αναζήτηση νέων τρόπων ψυχαγωγίας των φιλάθλων μας, των συνεργατών και της κοινωνίας είναι μία από τις προτεραιότητές μας” δήλωσε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων των Κολτς, Ρότζερ Βάντερσνικ και συμπλήρωσε. “Αυτή η συνεργασία με την William Hill και την Caesars Entertainment θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε καλύτερα με τους φίλους των Κολτς σε όλη τη χώρα, όπως πλοηγούμαστε σε αυτή την πρωτόγνωρη 2020 σεζόν και θα μας βοηθήσει στο να προσφέρουμε μία καλύτερη εμπειρία στο μέλλον”

Ο Κρις Χόλντρεν, πρόεδρος του στοιχήματος στην Caesars Entertainment δήλωσε: “Η εταιρεία μας έχει βαθιές ρίζες στην Ιντιάνα. Αυτή η διευρυμένη συνεργασία με τη William Hill και η μακρά σχέση με τους Κολτς, εμβαθύνει τους συνδέσμους μας με την κοινωνία. Έτσι, θα προσφέρουμε συναρπαστική ψυχαγωγία στους φιλάθλους τις ημέρες των αγώνων και όχι μόνο”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ