Bet365: Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 02:00, η Φλαμένγκο υποδέχεται την Μπραγκαντίνο για την 16η αγωνιστική στη Βραζιλία και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωταθλήτρια Βραζιλίας και Λατινικής Αμερικής Φλαμένγκο έχει αρχίσει και βρίσκει τον περσινό της ρυθμό μετά από ένα νωχελικό ξεκίνημα στη σεζόν. Έρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες και έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση και στο -1 από την κορυφή, που είναι και ο στόχος της. Αγωνίστηκε μόλις προχθές εντός έδρας με την Γκοΐας, την οποία κέρδισε με 2-1, χάρη σε δύο τέρματα του Πέδρο, εκ των οποίων το δεύτερο ήρθε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!!!

Η Μπραγκαντίνο αντιθέτως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας! Σε 15 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 12 πόντους με συντελεστή τερμάτων 16-23. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα από Ιντερνασιονάλ (0-2 εντός) και Γκοϊανένσε (2-1 εκτός).

Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φλαμένγκο είναι το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση, με τον άσσο να είναι στο 1.50 και το διπλό στο 6.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις