*6η αγωνιστική

*Επιτρέπεται η παρουσία μέχρι 5.000 θεατών.

Σοσό – Σαμπλί στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΣΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έφεση στις ισοπαλίες έχει το τελευταίο διάστημα η Σοσό, η οποία πρόσθεσε ακόμη μία στη συλλογή της, παραχωρώντας 1-1 με την Αζαξιό στην Κορσική. Υστέρησε σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και πήγε με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους έφερε το ματς στην ισορροπία, αμύνθηκε σωστά έπειτα για να κρατήσει τον βαθμό και το κατάφερε χωρίς να ζοριστεί από την Αζαξιό.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τη Σοσό μετά το εκτός έδρας 0-0 με την Τουλούζ (0-0) και το εντός έδρας 2-2 με τη Ροντέ, παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και με ρεκόρ 2-3-0 φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος να δώσει συνέχεια στο αήττητο κόντρα στη Σαμπλί. Επιστρέφουν οι Μολτενί (Αμυντικός, 4, 0), Τιουνέ (Μέσος, 3, 0), Ουρεγκά (Επιθετικός, 4, 0), παραμένει τραυματίας ο Κιταλά (Επιθετικός, 1, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αζαξιό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, ισοφάρισε με τον Αμπρί στο 48’.

ΣΟΣΟ Στατιστικά

*G/G τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima.gr).

*Under 2.5 τα 5/8 πρόσφατα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr+21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΣΑΜΠΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σημαντική νίκη πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η Σαμπλί, κερδίζοντας 2-1 τη Σατορού εντός έδρας. Από το 3’ αναγκάστηκε να συνεχίσει το ματς με παίκτη λιγότερο, είχε ρόλο κομπάρσου στο πρώτο ημίχρονο και απόλυτα δίκαια πήγε με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στο δεύτερο 45λεπτο, εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα της αντιπάλου, έκανε την ανατροπή και διαφύλαξε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε.

“Δείξαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ ακόμη και όταν βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση”, είπε περιχαρής ο κόουτς Λυζί. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σαμπλί, είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας ήττες από τις Παρί (0-3), Γκρενόμπλ (1-2) και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με τις Νιόρ (1-1), Καέν (0-0). Πήρε δανεικό από τη Μονπελιέ τον 2οχρονο φορ Μπαντού. Τιμωρημένος ο Ποντεμέ (Τερματοφύλακας, 4), είναι ο βασικός της γκολκίπερ, θα τον αντικαταστήσει ο Πινοτό (Τερματοφύλακας, 2). Συνεχίζουν τραυματίες οι Μαρτέν (Μέσος, 2, 0), Γκεζουΐ (Επιθετικός, 4, 1), νέα απώλεια ο Ντουκουρέ (Επιθετικός, 5, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Σατορού. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’+2’, ισοφάρισε με τον Ζακ στο 53’, έκανε την ανατροπή με τον Κορέα στο 76’.

ΣΑΜΠΛΙ Στατιστικά

*2-3 γκολ τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.