Interwetten: Τβέντε – Γκρόνιγκεν με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στην Eredivisie, η Τβέντε φιλοξενεί σήμερα την Γκρόνιγκεν και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Τβέντε – Γκρόνιγκεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τβέντε έχει μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021. Η ομάδα του Γιανς τα πήγε πολύ καλά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα, η Τβέντε υποδέχτηκε τη Φορτούνα Σιτάρντ και την κέρδισε με 2-0. Τη δεύτερη αγωνιστική είχε πολύ δύσκολη έξοδο στην έδρα της Φέγενορντ. Πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 2′, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση πριν το ημίωρο. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε ασφυκτική πίεση αλλά τα έβγαλε πέρα και πήρε τον βαθμό. Είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα.

Η Γκρόνιγκεν από την άλλη, προέρχεται από τη νίκη με 0-1 στο γήπεδο της Ντεν Χααγκ. Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ στο 23′ και κράτησε εύκολα το προβάδισμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Δεν κινδύνευσε με ισοφάριση, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Γκρόνιγκεν είχε ηττηθεί με 1-2 από την Αϊντχόφεν. Ο Μπάους θέλει να δει τους παίκτες του να παλεύουν σήμερα, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Τβέντε – Γκρόνιγκεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις