Sportsbet.io και Άρσεναλ έδωσαν τα χέρια!

Ανανεώθηκε:
Άρσεναλ 2020

H Sportsbet.io εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας, με το οποίο θα γίνει ο επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης της Άρσεναλ!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Sportsbet.io έχει καινοτομήσει στο online στοίχημα συνδυάζοντας υψηλών προδιαγραφών τεχνολογία με την εξειδίκευση στα κρυπτο-συναλλάγματα. Χτίζοντας σε αυτή την καινοτόμο προσέγγιση, η συνεργασία αυτή θα εστιάσει στη δημιουργία αποκλειστικού περιεχομένου, ώστε να ανταμείψει τη μεγάλη – παγκόσμια βάση φιλάθλων της Άρσεναλ και τους πελάτες της Sportsbet.io.

Η συνεργασία αυτή θα αξιοποιήσει το μεγάλη status της Άρσεναλ στο γυναικείο ποδόσφαιρο ώστε να μεγαλώσει το άθλημα στην Εσθονία, απ’ όπου λειτουργεί η Sportsbet.io.

Οι προπονητές της Άρσεναλ θα κάνουν σεμινάρια στη γυναικεία ομάδα της Εσθονίας Under 19 με στόχο να εμπνεύσουν και να θρέψουν τη νέα γενιά των ταλέντων. Αμφότεροι οι οργανισμοί δεσμεύονται να συνεργαστούν και να αναζητήσουν επιπλέον κοινωνικά υπεύθυνες πρωτοβουλίες και να προωθήσουν το ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ο οικονομικός διευθυντής της Άρσεναλ, Πίτερ Σίλβερστοουν, δήλωσε: “Είναι φανταστικό που μπορούμε να γνωρίσουμε τη Sportsbet.io και να μοιραστούμε το πνεύμα καινοτομίας. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία ηγετική εταιρεία στο χώρο που πρωταγωνιστεί και καινοτομεί στη στοιχηματική βιομηχανία”

Ο Τιμ Χιθ, ιδρυτής του Coingaming Group δήλωσε: “Υπογράφοντας μία 3ετή συνεργασία με την Άρσεναλ, μία από τις πλέον δημοφιλείς ομάδες στον πλανήτη, είναι μία τεράστιο τόλμημα για εμάς και μία ευκαιρία για την οποία είμαστε ενθουσιασμένοι”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ