*Νοκ-άουτ παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Η νικήτρια θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

*GG & over 2,5 στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Β36 Τόρσαβν – Νιού Σεντς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Β36 ΤΟΡΣΑΒΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νησιά Φερόε, -)

Μπορεί να αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες, παρόλα αυτά η Β36 Τόρσαβν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στη Λεβάντια Ταλίν, πανηγυρίζοντας την πρόκριση από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 27 Αυγούστου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 52′, προτού οι γηπεδούχοι απαντήσουν με τα γκολ του Πίνγκελ μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Στο 79′ ο Ελχί έκανε το 2-2 στέλνοντας τις δύο ομάδες στην παράταση. Η Λεβάντια Ταλίν πήρε εκ νέου το προβάδισμα (101′) με την Β36 Τόρσαβν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με τους Σάμουελσεν (106′) και Άγκναρσον (112′). Θυμίζουμε πως η Β36 Τόρσαβν ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι της από τον προκαταρκτικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας της Σεντ Τζόσεφς στο Γιβραλτάρ (2-1).

Μετά από 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα καταλαμβάνει την 4η θέση με 37 βαθμούς, όντας στο -9 από την πρωτοπόρο ΗΒ Τόρσαβν (έχει παιχνίδι περισσότερο). Μετά από τρεις σερί νίκες επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα το Σάββατο, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Ρούναβικ. Η Β36 Τόρσαβν δεν έχει προχωρήσει περισσότερο από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, πριν από δύο χρόνια γνώρισε τον αποκλεισμό σε αυτόν από την Μπεσίκτας (συνολικό σκορ 8-0).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-2 από την Ρούναβικ για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν με 3-0 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, προτού ο Κνούντσεν ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Σάμουελσεν (67′) και Λόκιν (70′ αυτ.).

Β36 ΤΟΡΣΑΒΝ Στατιστικά

*GG & over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. (bet365 παίξε νόμιμα)

*Δέχτηκε γκολ στα 13/14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Παίξε νόμιμα στην Bet365 +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουαλία, 163)

Η Νιού Σεντς πανηγύρισε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στην παράταση της αναμέτρησης με την Ζίλινα. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο “Park Hall” της Ουαλίας στις 27 Αυγούστου, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Ρομπλς (56′), προτού ο Μίσλοβιτς ισοφαρίσει με πέναλτι στο 77′.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της παράτασης η Νιού Σεντς πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Σμιθ, ενώ στο 108′ ο Σλούκα αποβλήθηκε για την Ζίλινα. Το τελικό αποτέλεσμα “έγραψε” λίγο αργότερα με πέναλτι ο Σιέσλεβιτς. Την περασμένη σεζόν οι Ουαλοί γνώρισαν βαρύτατο αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (δεύτερη συμμετοχή τους σε αυτόν) με δύο ήττες από την Λουντογκόρετς (συνολικό σκορ 9-0).

Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισαν μόλις μία νίκη επί της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (2-1 εντός) στις 26 Ιουλίου 2018, στις υπόλοιπες σημείωσαν δύο ισοπαλίες και έξι ήττες (over 2,5 στις έξι, GG στις πέντε). Το Σάββατο ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας της Μπάρι Τάουν (3-0).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Μπάρι Τάουν για το πρωτάθλημα. Τα γκολ σημείωσαν οι Σιέσλεβιτς (47′, 75′) και Σμιθ (68′).

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ Στατιστικά

*Over 2,5 στο στοίχημα στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ.