Κουπόνι Παρασκευής (11/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Για σήμερα Παρασκευή (11/09), στο κουπόνι πάμε στοίχημα έχουμε δράση σε αρκετά πρωταθλήματα. Ανοίγει η αυλαία σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ έχουμε ματς και από το κύπελλο Γερμανίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Στη σέντρα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ

Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Στις 18:15, ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην “Τούμπα” τη Λάρισα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοίγει αυλαία το Κύπελλο Γερμανίας

Η Μπραουνσβάιγκ υποδέχεται την Χέρτα στο “Eintracht-Stadion” στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας 2020/21. Οι αναμετρήσεις είναι μονάδες, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Μπορντό – Λυών

Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Γαλλίας με τη Λυών να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που επιβεβαίωσε και στην πρεμιέρα κόντρα στην Ντιζόν, την οποία διέλυσε με 4-1. Αήττητη στα δυο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Μπορντό, θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια στο σερί της. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Ρίζεσπορ – Φενερμπαχτσέ

Αυλαία και στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τη Φενερμπαχτσέ να αναζητά μια καινούργια αρχή και επιστροφή στις πρώτες θέσεις έπειτα από αρκετά χρόνια. Από απογοητευτική σεζόν προέρχεται η Ρίζεσπορ, με την εξασφάλιση της παραμονής να είναι και φέτος ο Νο1 στόχος της. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

“Επικίνδυνη” έξοδος για τη Γάνδη

Με την αναμέτρηση της Έουπεν με αντίπαλο τη Γάνδη ξεκινά η 5η αγωνιστική της Jupiler League στο Βέλγιο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη έπειτα από τέσσερα ματς, όμως αδικούνται από τη βαθμολογική συγκομιδή. Την ίδια στιγμή η Γάνδη θέλει να “χτίσει” σερί μετά την πρώτη επιτυχία κόντρα στη Μαλίν (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Για το 3Χ3 η Καμπούρ

Με έξι αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας. Η πρωτοπόρος Καμπούρ υποδέχεται την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η Φόλενταμ φιλοξενεί την Γιονγκ Ουτρέχτη, η Εξέλσιορ δοκιμάζεται στην έδρα της Ντόρντρεχτ, η Ναϊμέγκεν φιλοξενεί τον Γιονγκ Άγιαξ και η Γιονγκ Αλκμάαρ την Γιονγκ Αϊντχόφεν. Τοπικό ντέρμπι της Βραβάνδης το ΦΚ Αϊντχόφεν – Χέλμοντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Σε άνοδο η Έστερ

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα Παρασκευή (11/09) η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Β’ Σουηδίας. Η Ακρόπολις υποδέχεται τη φορμαρισμένη Έστερ, η Τρέλεμποργκ φιλοξενεί την Μπράγκε, η Ντάλκουρντ την Ουμέα και η Εργκρίτε την Λιουνγκσκίλε. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβασμένη η Χουάρες

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του Απερτούρα Μεξικού. Η Νεκάξα υποδέχεται την Γουαδαλαχάρα σε μία άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, ενώ δύο ώρες αργότερα η ανεβασμένη Χουάρες υποδέχεται την Πουέμπλα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos