Απόλλων Σμύρνης: Έκανε το μπαμ με Μαρκ Φερνάντεζ! (video)

Ανανεώθηκε:
Φερνάντεζ Απόλλων Σμύρνης

O Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη Super League 1 και προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του με την απόκτηση του Μαρκ Φερνάντεζ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν για πολλούς ο MVP του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη σεζόν και αναμένεται να γίνει ακρογωνιαίος λίθος της επιθετικής ανάπτυξης της “ελαφράς ταξιαρχίας”.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Marc Fernandez Gracia (Μαρκ Φερνάντεθ Γκράτσια). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1990 στην Ισπανία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Μούρθια, Γιαγκοστέρα, Σαμπαντέλ, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα, Καρταχένα, Εσπορτίου, Σαραγόσα, Σαντ Αντρέου και Κορνέλα”.

Μαρκ Φερνάντεζ: Το Who Is Who

Ο Μαρκ Φερνάντεζ γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1990 στην Κορμπέρα της Ισπανίας. Πέρασε από τις ακαδημίες, μεταξύ άλλων, των Μπαρτσελόνα και Σαραγόσα, προτού υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Σαμπαντέλ το 2009. Τα επόμενα εννέα χρόνια φόρεσε τις φανέλες των Εουρόπα, Καρταγένα, Μαγιόρκα, Μπνέι Σακνίν, Εσπανιόλ Β, Γιαγκοστέρα και Μούρθια. Το 2018 αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Με τη φανέλα των Αρκάδων αγωνίστηκε 60 φορές και σκόραρε 14 γκολ! Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ως στράικερ.