Winmasters: Μίλαν – Ρόμα με Δεύτερη Ευκαιρία*!

Ανανεώθηκε:
winmasters logo

Η Μίλαν υποδέχεται την Κυριακή (18:15) στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Ρόμα, σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική στη Serie A. Η winmasters, διαθέτει πλήθος αγορών* σε ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά και εκπληκτική προσφορά* για τους ποδοσφαιρόφιλους.

Δεύτερη Ευκαιρία* για ρεβάνς με την τύχη σου! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν θετικά τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή, με το εκτός έδρας 4-1 απέναντι στη Λέτσε. Αποτέλεσμα που διατήρησε το σύνολο του Στέφανο Πιόλι στη μάχη της Ευρώπης, βρίσκεται στην 8η θέση με 39 βαθμούς. Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό απέναντι στη Ρόμα, μετράει τρεις εντός έδρας νίκες σε 9 (2 ισοπαλίες και 4 ήττες) συναντήσεις.

Οι Ρωμαίοι δίνουν μάχη για την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με το αγχωτικό 2-1 απέναντι στη Σαμπντόρια, με ανατροπή και δύο τέρματα του επιθετικού Τζέκο. Η διαφορά από την εξαιρετική Αταλάντα παρέμεινε στο -4, χρειάζεται σερί νικών και ταυτόχρονα απώλειες του άμεσου ανταγωνιστή. Ομάδα με φουλ επιθετική φιλοσοφία, τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται σε υψηλά σκορ και χαρακτηρίζεται από την αστάθεια στην άμυνα. Μετράει 6 σερί Over 2.5 γκολ στη Serie A, ενώ απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 11 από τις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στο φιλόξενο «Τζουζέπε Μεάτσα»;

Παίξε νόμιμα με Δεύτερη Ευκαιρία*!

Η winmasters.gr τη δυνατότητα να επιλέξουν πλήθος ειδικών στοιχημάτων σε pre match & live σε ανταγωνιστικές αποδόσεις και για τις αποψινές αναμετρήσεις!
Και αν κάτι όμως στραβώσει; Κανένα πρόβλημα διότι πλέον υπάρχει Δεύτερη Ευκαιρία* στη μπάλα! Μια νέα αθλητική προσφορά* που αλλάζει τους κανόνες στο στοίχημα χαρίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας σε κάθε παίκτη μαζί με τη δυνατότητα να κάνει τη μεγάλη ρεβάνς με την τύχη του!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |