Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* και στο Live αλλά και Fantasy τουρνουά στη Stoiximan!

Ανανεώθηκε:
Stoiximan

Τώρα έχει στοίχημα στη Stoiximan με σούπερ αποδόσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και Fantasy τουρνουά για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα playoffs και τα playout συνεχίζονται στη Σούπερ Λίγκα με τη δεύτερη αγωνιστική όπου δεσπόζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πέμπτη φορά φέτος που οι δύο ομάδες αναμετρώνται μεταξύ τους, με τους πράσινους να είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα (2-0, 2-2) και τον δικέφαλο του βορρά να μετράει δύο νίκες στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου (2-0, 1-0).

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Stoiximan έχει ετοιμάσει πάνω από 350 στοιχήματα και ειδικές επιλογές, αποκλειστικό Fantasy τουρνουά, ενώ προσφέρει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* όχι μόνο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη και στο Live της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Φουλ δράση και στην Ισπανία με Live Streaming**

Αναμφισβήτητα, το ποδοσφαιρικό καλεντάρι αυτό το Σαββατοκύριακο το γεμίζει η La Liga και η μάχη του τίτλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Οι Καταλανοί επιστρέφουν στη δράση το βράδυ του Σαββάτου (13/06, 23:00) στην έδρα της Μαγιόρκα, ενώ οι Μαδριλένοι υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής (14/06, 20:30) την Εϊμπάρ.

Τις δύο αναμετρήσεις, όπως και όλες της La Liga & της Bundesliga που συνεχίζει… ακάθεκτη, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε σε Live Streaming** από τη Stoiximan! Παράλληλα υπάρχουν και Fantasy τουρνουά για παιχνίδια των δύο μεγάλων πρωταθλημάτων αυτό το ΣΚ, όπως και για την επιστροφή της Premier League την ερχόμενη εβδομάδα!

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις