*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πρόισεν Μούνστερ – Μπάγερν Μονάχου Β’ 1-4

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε πως κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι και πέντε αλλαγές σε τρία σημεία των αναμετρήσεων.

Μπάγερν Μονάχου Β’ – Πρόισεν Μούνστερ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Β’ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επτά νίκες πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου Β’ στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (μία ήττα), απολογισμός που την διατηρεί κοντά λίγο πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το Σάββατο επέστρεψε με το “τρίποντο” από την έδρα της Ίνγκολσταντ επικρατώντας με 2-1, χάρη στο γκολ του Ρίτσαρντς ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Στις δέκα τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές τους οι Βαυαροί γνώρισαν μόλις δύο ήττες, στις υπόλοιπες σημείωσαν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο προπονητής τους δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές του λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας ανδρών.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ίνγκολσταντ για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4′, προτού οι γηπεδούχοι απαντήσουν ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρίτσαρντς στο 89′. Λίγο νωρίτερα η Ίνγκολσταντ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκάους.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Β’ Στατιστικά

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan)

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΪΣΕΝ ΜΟΥΝΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μία νίκη τεράστιας σημασίας πανηγύρισε την Κυριακή η Πρόισεν Μούνστερ, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία. Επικράτησε εντός έδρας με 4-2 της Χάλεσκερ μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς.

Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 2-4-7 σε σύνολο 13ων αγωνιστικών (18-25 τα γκολ). Εκτός αποστολής ενόψει της αποψινής δύσκολης αναμέτρησης με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου Β’ βρίσκεται ο Βάγκνερ που είναι τιμωρημένος. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Κίτνερ, Λέχμανσρεμπεν και Σνέλμπαχερ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 4-2 της Χάλεσκερ για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (4′, 12′, 31′). Στο 64′ ο Χαντς μείωσε για τους φιλοξενούμενους, προτού ο Λίτκα κάνει το 4-1 στο 76′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΡΟΪΣΕΝ ΜΟΥΝΣΤΕΡ Στατιστικά

*GG & over 2,5 στο πάμε στοίχημα τα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα οχτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.