Πήρε ποντάρισμα η γηπεδούχος στο ντέρμπι του Μπρεστ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πολλά και σημαντικά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (31/05). Η Γερμανία συνεχίζει δυναμικά, ενώ η δράση έχει επιστρέψει και σε πολλές ακόμη ευρωπαϊκες χώρες. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Σε σχέση με άλλες Κυριακές, δεν παρατηρούνται μεγάλες μεταπτώσεις στο σημερινό πρόγραμμα. αλλά υπάρχουν τρεις “άσοι” που πήραν ποντάρισμα. Συγκεκριμένα, η Χάιντενχαϊμ, που υποδέχεται την Άουε από το 2.01 πλέον πληρώνει 1.92, ενώ στο ντέρμπι του Μπρεστ στη Λευκορωσία η νίκη της Ρουχ επί της Ντινάμο πληρώνει 3.53 από το αρχικό 4.24. Τέλος, στην Κορέα η νίκη της Σουγόν πλέον πληρώνει 2.14 από το αρχικό 2.53.

Τζίροι στοιχήματος

Όπως ήταν αναμενόμενο, από το Κυριακάτικο πρόγραμμα τα παιχνίδια της Bundesliga έχουν συγκεντρώσει και τους μεγαλύτερους τζίρους. Συγκεκριμένα, ο αγώνας ΠάντερμπορνΝτόρτμουντ έχει ήδη φτάσει τις 250,000€, ενώ το ΓκλάντμπαχΟυνιόν Βερολινου πλησιάζει τις 180,000€. Πολύ χαμηλότερα σε πονταρίσματα βρίσκονται τα Ρουχ Μπρεστ – Ντινάμο Μπρεστ και Χάιντενχαϊμ – Άουε με τζίρους λίγο πάνω από τις 20,000€.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα