Interwetten: Σάλκε – Άουγκσμπουργκ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 27η αγωνιστική στη Bundesliga, η Σάλκε υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ (14:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Σάλκε, όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ φιλοξενήθηκε από τη Ντόρτμουντ, στην έδρα της οποίας γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε No Goal. Πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως η σημερινή της αντίπαλος, έτσι και η Άουγκσμπουργκ απέχει από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και έξι αναμετρήσεις, όπου και μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χέικο Χέρλιχ υποδέχθηκε τη Βόλσφμπουργκ, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Ο Γεβντάι είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, στο 54ο λεπτό. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε 2-3 Goals. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις