Europa League: Ποιός θα το κατακτήσει;

Ανανεώθηκε:
Γιουρόπα Λιγκ τρόπαιο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Γιουρόπα Λιγκ, με τη συμμετοχή μίας ελληνικής ομάδας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι είχαν χάσει 1-0 από την Άρσεναλ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», νίκησαν 2-1 στην παράταση τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο και ήραν το εισιτήριο για τους «16». Ας είναι καλά και ο Ομπαμεγιάνγκ, που μετά το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε, έχασε ένα από θέση που συνήθως δεν αστοχεί. Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες, μία ακόμα αγγλική ομάδα, η Γουλβς. Το έργο τους είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους αποτρέψει από το να ονειρεύονται. Το να φτάσει λοιπόν μέχρι τέλους το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς προσφέρεται στο 41,00. Από την άλλη, οι «λύκοι» που βρίσκονται στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πέντε βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τσέλσι, δίνονται στο 7,5, όντες το τρίτο φαβορί. Τα ματς του Europa League παίζουν στην bet365.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει τη χαμηλότερη απόδοση για την κατάκτηση της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μία κατάκτηση που θα της δώσει αυτομάτως και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχεί για την κούρσα στο αγγλικό πρωτάθλημα, στην οποία εμπλέκονται τουλάχιστον επτά σύνολα. Στο 5,00 οι «κόκκινοι διάβολοι», ενώ δεύτερη είναι η Ίντερ στο 6,00. Οι «νερατζούρι» μπορεί να μην έχουν την εικόνα του πρώτου μισού της σεζόν, αλλά βάσει ρόστερ είναι αξιόμαχοι. Βέβαια, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ευχάριστης έκπληξης της Πριμέρα Ντιβισιόν, Χετάφε. Η ισπανική ομάδα είναι από τα αουτσάιντερ και το 16,00 στο οποίο προσφέρονται, θα πέσει αν αποκλείσουν τους Ιταλούς.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ίδιο ισχύει και για τη Ρόμα, που τοποθετείται στην ίδια απόδοση, καθώς θα βρει απέναντί της τη Σεβίλλη, που η κατάκτηση του Κυπέλλου από αυτήν είναι στο 8,00. Οι Ρωμαίοι έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα μία ανοδική τάση στην απόδοσή τους κι αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν ελπίδες να εκμεταλλευτούν τα δύο καρπούζια που έχουν στην ίδια μασχάλη οι Ανδαλουσιάνοι. Οι τελευταίοι έχουν ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και συνάμα ελπίδες για την τέταρτη θέση της La Liga και ίσως κληθούν να διαλέξουν, που θα ρίξουν περισσότερο βάρος.

Στο 16,00 βρίσκεται και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Θεωρητικά έχει πιο εύκολο έργο από τις δύο ομάδες που είναι στην ίδια απόδοση και επίσης ξέρει ότι για να συμμετέχει και την επόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να πάρει το Γιουρόπα Λιγκ. Στην Μπουντεσλίγκα είναι πολύ χαμηλά, ενώ στο Κύπελλο Γερμανίας θα κληθεί να αποκλείσει την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά. Συνεπώς, μας μοιάζει πιο λογικό να στρέψει το βλέμμα της προς αυτή τη διοργάνωση. Η συμπατριώτισσά της Μπάγερ Λεβερκούζεν προσφέρεται στο 9,00, αλλά παίζει σε τριπλό ταμπλό. Διεκδικεί μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, μέσω του πρωταθλήματος, παίζει με ομάδα τέταρτης κατηγορίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μετέχει και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στη συνέχεια οι αποδόσεις ανεβαίνουν αρκετά. Στο 26,00 είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ που καλείται να αποκλείσει την Βόλφσμπουργκ, προσφερόμενη στο 31,00. Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της δεύτερη ταχύτητας, μια και οι Ουκρανοί έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα στο πρωτάθλημά τους και οι Γερμανοί δείχνουν εξαιρετικά σοβαροί. Πιο χαμηλά βρίσκονται η Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ και η Ρέιντζερς στο 51,00, η Κοπεχγάγη και η Βασιλεία στο 71,00 και η Λίντσερ στο 81,00. Μπορεί οι δύο τελευταίες να έχουν δύσκολο έργο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάντστερ Γιουνάιτεντ, αντιστοίχως, όπως και η Ρέιντζερς με τη Λεβερκούζεν, οι άλλες δύο, όμως, παίζουν μεταξύ τους. Συνεπώς όποια εκ των Κοπεγχάγης και Μπασακσεχίρ προκριθεί θα δει μία βουτιά στην απόδοσή της.

Με βάση όλα τα παραπάνω παρατηρούμε ότι ο Ολυμπιακός -με βάση τις αποδόσεις- είναι κοντά στη μέση. Ωστόσο, με βάση τη φετινή του εικόνα κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει και να τον υποτιμήσει.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ