Θα παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα; (Αποδόσεις)

Ανανεώθηκε:
misthoi podosairistwn

Η αγωνιστική δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης θα απουσιάσει για καιρό ακόμη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και παραμένει άγνωστο το πότε θα επαναρχίσει. Έτσι, ο Stoiximan μας κρατάει «ζεστούς» ενόψει του καλοκαιριού και προσφέρει ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα που αφορούν την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Θα μείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα;
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ποδοσφαιριστών, που γίνεται ντόρος σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο, είναι αυτό του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται από το 2004 στη Μπαρτσελόνα, έχει καταγράψει 474 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα», έχοντας σημειώσει 438 γκολ. Πραγματικά, αυτά νούμερα προκαλούν ίλιγγο και έχουν μετατρέψει -δικαιολογημένα- τον Μέσι σ’ έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, σε πρόσφατη του συνέντευξη ο 32χρονος άφησε να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να αφήσει τη Βαρκελώνη και τους Καταλανούς για άλλη ομάδα. O Stoiximan θεωρεί ότι ο Αργεντινός σταρ θα μείνει πιστός στις δηλώσεις του και θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Μπαρτσελόνα.

Ως δεύτερο φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μέσι προβάλει η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι «πολίτες» έχουν προσεγγίσει τον Αργεντινό, ωστόσο σε όλες έχουν «φάει» άκυρο και παρότι του έχουν προσφέρει μυθικά συμβόλαια, δεν τον έχουν μεταπείσει να μετακομίσει στην Αγγλία και το Μάντσεστερ. Συν τοις άλλοις, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε πρόσφατα από την UEFA με αποκλεισμό δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν τελικά ισχύσει η τιμωρία, πολύ δύσκολα ο Μέσι θα μεταπειστεί από τα λεφτά του Άραβα ιδιοκτήτη της, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, καθώς γι’ αυτόν παίζει σημαντικό ρόλο να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Champions League).

Οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλες αυτές συγκεντρώνουν λίγες πιθανότητες να κάνουν δικό τους τον Λίο Μέσι, αν και στην περίπτωση της Παρί Σεν Ζερμέν δε θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα, αφού οι Παριζιάνοι έχουν αποδείξει και σε άλλες περιπτώσεις ότι διαθέτουν την οικονομική ευχέρεια να δελεάσουν τον Αργεντινό επιθετικό.

Θα μείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα;
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ