UEFA: Τέλη Ιουνίου οι τελικοί σε Champions και Europa League!

Ανανεώθηκε:
anavoli champions league

Μετά την ανακοίνωση της μετάθεσης του EURO για την επόμενη χρονιά, η UEFA και οι ομοσπονδίες αναζητούν λύση για την ολοκλήρωση των διασυλλογικών διοργανώσεων της φετινής σεζόν, με όλα πάντα να εξαρτώνται από την εξάπλωση του κορωνοϊού στο προσεχές διάστημα. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το Champions League και το Europa League θα επιστρέψουν σύντομα και θα γεμίσουν το πάμε στοίχημα.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με κορυφαία ισπανικά ΜΜΕ η UEFA έχει καταστρώσει ένα πλάνο, με το οποίο η ολοκλήρωση των διοργανώσεων θα καθυστερήσει ουσιαστικά περίπου ένα μήνα. Δηλαδή υπάρχει ο στόχος ο τελικός του Europa League να διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου και ο τελικός του Champions League στις 27 Ιουνίου!

Η UEFA και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θέλουν να αισιοδοξούν πως σε ένα μήνα περίπου, δηλαδή μέσα προς τέλη Απριλίου θα είναι δυνατή η επανέναρξη των διοργανώσεων και με την μετάθεση του EURΟ οι ημερομηνίες είναι αρκετές για να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν στα τέλη του Ιούνη. Να υπενθυμίσουμε ότι το Champions League και το Europa League είχαν διακοπεί στη φάση των “16” με μέρος των αγώνων αυτής της φάσης να έχουν διεξαχθεί.

Σε περίπτωση που η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν μειωθεί δραστικά και υπάρξει καθυστέρηση στην επανέναρξη των αγώνων, υπάρχει και plan b με νοκ άουτ αναμετρήσεις στους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς, ακόμη καί ένα τύπου Final-4 στις πόλεις των τελικών. Ο τελικός του Champions League θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ