*Φάση των “32”

*Δεύτερος αγώνας. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ με 0-3, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι

*O ΑΠΟΕΛ μετρά μόλις μία νίκη σε σύνολο τεσσάρων αγώνων κόντρα σε ομάδες από την Ελβετία

*Α’ παιχνίδι: ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία 0-3

Βασιλεία – ΑΠΟΕΛ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Βασιλεία δεν είναι σε ιδανική κατάσταση αγωνιστικά, όμως έκανε πολύ καλή και ουσιαστική εμφάνιση με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ματς και είναι “αγκαλιά” με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σκόραρε νωρίς στο πρώτο μέρος και “έριξε” το άγχος και την πίεση στην πλευρά των γηπεδούχων. Με ακόμα δύο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μέρους, εξασφάλισε τη νίκη και ταυτόχρονα ένα αποτέλεσμα που της δίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, με 40 πόντους, πέντε λιγότερους από τη Σεν Γκάλεν που έχει κάνει την έκπληξη και είναι στην πρώτη θέση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν είναι διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Αλντερέτε λόγω τιμωρίας, ενώ από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι Τζούφι, Μπουά, Κουζμάνοβιτς και Φαν Βόλφσβίνκελ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 ενάντια στη Σερβέτ, εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 7’ με τον Στόκερ και στο 19’ διπλασίασε τα τέρματά της με το γκολ του Φρέι. Ωστόσο, έκανε άσχημο φινάλε στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δύο γκολ στο 75’ και το 87’, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας. 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια με over 2.5 γκολ (δες το στη bet365)

*3/5 ματς τελευταία έληξαν με N/G

*Χωρίς εντός έδρας νίκη σε 3 ματς το 2020

ΑΠΟΕΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση, παρά την ευρείας έκτασης νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού με 4-1 στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αφού γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η πρώτη από τη Βασιλεία στο πρώτο ματς των “32” του Γιουρόπα Λιγκ και η δεύτερη από την Πάφο για το πρωτάθλημα. Κοινός παρονομαστής των δύο αγώνων, το γεγονός ότι οι “Γαλαζοκίτρινοι” δε σκόραραν.

Μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε χωρίς σκορ σε τέσσερα από αυτά. Είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 38 πόντους και απέχει πέντε από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, όμως η πορεία της ομάδας δεν είναι καλή φέτος. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης είναι ο πέμπτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο την τρέχουσα σεζόν.

Δεν είναι στην αποστολή ο βασικός μέσος Λούκας Σόουζα, εξαιτίας τραυματισμού, ενώ δεν είναι στις επιλογές του προπονητή του επίσης ο νεοφερμένος φορ Σιγκούρνταρσον που δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει ντεμπούτο. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Πάφο εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ, όμως στο 57’ ο Βάλακαρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Έντεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σκόραρε και δεύτερη φορά στο παιχνίδι και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

ΑΠΟΕΛ Στατιστικά

*4/5 ματς με N/G σε όλες τις διοργανώσεις

*4/5 παιχνίδια έληξαν με σύνολο γκολ under 2.5

*Μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 εκτός έδρας