Pamestoixima.gr: Ολυμπιακός – Άρσεναλ με πλήθος επιλογών

Ανανεώθηκε:
pamestoixima

Για τη φάση των “32” του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ (22:00) και το Pamestoixima.gr διαθέτει την αναμέτρηση με πλήθος επιλογών.

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού παίζει με 0% γκανιότα*! Advertisement
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ένα αήττητο σερί 18 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται ο Ολυμπιακός, μετρώντας 14 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το Σάββατο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχθηκε τον Πανιώνιο, για τη Super League 1, του οποίου και επικράτησε με 4-0. Τα τέρματα που σημείωσαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο οι Χασάν (4′), Ελ Αραμπί (6′, 24′) και Φορτούνης (9′), ήταν και αυτά που του χάρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια, σημειώθηκε No Goal. Δεκαεπτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός του, τη φετινή σεζόν, έχοντας επικρατήσει στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς του.

Αήττητη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις παραμένει ωστόσο και η Άρσεναλ, μετρώντας από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες. Την Κυριακή, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα υποδέχθηκε τη Νιουκάστλ, για την Premier League, της οποίας και επικράτησε με 4-0. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Ομπαμεγιάνγκ (54′), Πεπέ (57′), Οζίλ (90′) και Λακαζέτ (90’+5) ήταν και αυτά που της χάρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Τέσσερις νίκες, έντεκα ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός του, τη φετινή σεζόν, μένοντας αήττητη στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της (2-7-0).

Εδώ παίζεις το Ολυμπιακός – Άρσεναλ με 0% γκανιότα* και σούπερ αποδόσεις!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύει για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» έως την έναρξη

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114