Στοιχήματα για το VAR στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Ανανεώθηκε:
aek olympiakos var novibet

Η ελληνική Superleague έχει φτάσει στην 22η αγωνιστική της και την Κυριακή (26/01) έχει ντέρμπι! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε μια μάχη που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, και όχι μόνο. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να έχει πολύ κόσμο και η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Εννοείται, πως το ενδιαφέρον του κόσμου για το ματς είναι και στοιχηματικό. Ήδη, μπορείτε να εντοπίσετε τον αγώνα με πλήθος αγορών στην πλατφόρμα της Novibet.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη Novibet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και μάλιστα, υπάρχουν στοιχήματα και για το VAR! Το Video Assistant Referee χρησιμοποιείται στο ελληνικό πρωτάθλημα και προσφέρει πλέον και στοιχηματικές επιλογές. Η novibet.gr βλέπει ότι το κοινό ασχολείται λεπτομερώς με το θέμα, και έχει θέσει στη διάθεση των μελών της σχετικές αγορές για το ντέρμπι.

Πόσες φορές θα δει την οθόνη VAR ο διαιτητής του ΑΕΚ – Ολυμπιακός; Επίσης, θα αλλάξει απόφαση κατά τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής, μέσω του VAR; Η χρήση του video είναι συχνή στα παιχνίδια της Superleague και η Novibet παίζει «μπάλα» με το VAR σε ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Να σημειωθεί, ότι διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος, Ματέι Γιουνγκ. Στο VAR θα είναι οι Κουμπαράκης – Κουρομπύλια. Ο Σλοβένος ρέφερι έχει σφυρίξει ξανά και την ΑΕΚ, και τον Ολυμπιακό, σε ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Το ντέρμπι πλησιάζει. Η φορμαρισμένη ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στο κατακόρυφο. Ο διαιτητής θα έχει στη διάθεσή του το VAR στη μεγάλη αναμέτρηση. Έτσι, το  VAR του ντέρμπι παίζει και στη Novibet με εντυπωσιακά στοιχήματα για αυτό!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη Novibet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας