Interwetten: Μπρέντα – Αϊντχόφεν με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για τα προημιτελικά του KNVB Beker, η Μπρέντα υποδέχεται την Αϊντχόφεν (21:45) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μπρέντα – Αϊντχόφεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Μπρέντα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την Παρασκευή, η ομάδα του Βίλεμ Βάις υποδέχθηκε την Αλκμάαρ Β, για την Eerste Divisie, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 3-1. Πήρε προβάδισμα με τρία τέρματα χάρη στους Φερσούερεν (57′, 66′) και Ντόγκαν (72′), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο τελικό αποτέλεσμα, στο 86ο λεπτό. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε N/G. Οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν, επικρατώντας στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (3-0-1).

Από την πλευρά της, και η Αϊντχόφεν προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, η ομάδα του Έρνεστ Φάμπερ φιλοξενήθηκε από τη Φένλο, για την Eredivisie, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 68′, για να φτάσει στην ισοφάριση με το τέρμα του Ντάμφρις, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G. Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν, πανηγυρίζοντας ένα διπλό στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της (1-3-5).

Μπρέντα – Αϊντχόφεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten