Betshop: Συναρπαστικά στοιχήματα στο Νιουκάστλ – Τσέλσι

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Για την 23η αγωνιστική της Premier League, η Νιουκάστλ υποδέχεται την Τσέλσι (19:30) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 483+ αγορές!

Νιουκάστλ – Τσέλσι στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Νιουκάστλ, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στιβ Μπρους φιλοξενήθηκε από τη Γουλβς, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Προηγήθηκε με τον Αλμιρόν στο έβδομο λεπτό, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 14′, για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G. Τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Τσέλσι, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του του Φρανκ Λάμπαρντ υποδέχθηκε τη Μπέρνλι, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 3-0. Πήρε προβάδισμα με το πέναλτι του Ζορζίνιο στο 27′, στο 38′ ο Έιμπραχαμ διπλασίασε τα τέρματα της, ενώ ο Χάντσον-Οντόι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στο 49ο λεπτό. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε 2-3 Goals. Επτά νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-0).

Νιουκάστλ – Τσέλσι στη Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop