Κουπόνι Παρασκευής (10/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα στο σημερινό (10/01) κουπόνι πάμε στοίχημα. Δράση έχουμε σε Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ολλανδία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στη Novibet και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Με φόρα η Γουέστ Χαμ

Με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ ξεκινά η 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Αμφότερες οι ομάδες είχαν υποχρεώσεις στο Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα κόντρα σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, μπήκαν στο 2020 με διαφορετικό τρόπο, καθώς η Γουέστ Χαμ διέλυσε 4-0 την Μπόρνμουθ, ενώ η Σέφιλντ ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες  αποδόσεις !
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στη Βρετάνη

Με το παιχνίδι Ρεν – Μαρσέιγ ξεκινά η 20η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Πρόκειται για ντέρμπι τριάδας, μιας και η Μαρσέιγ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 38 πόντους και η Ρεν είναι τρίτη με 33. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, έρχονται από πέντε σερί νίκες πρωταθλήματος. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Με την καλύτερη ψυχολογία η Πόρτο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα, με την πρωτοπόρο Μπενφίκα να υποδέχεται την ουραγό Άβες. Στο -4 από την κορυφή η Πόρτο, δοκιμάζεται στην έδρα της Μορεϊρένσε, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σπόρτινγκ και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ψάχνει η Ρίο Άβε, που έχει εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Σάντα Κλάρα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Αποδεκατισμένη η Πάφος

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Κύπρο. Η Ομόνοια υποδέχεται την Πάφο, η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών. Οι “Πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν προσωρινά στην κορυφή. Η Πάφος μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, στις οποίες δε σκόραρε. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Αλλαγές στους πάγκους των Παρί, Νιόρ

Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Β’ Γαλλίας. Η Τρουά δοκιμάζεται στην έδρα της Κλερμόν και με νίκη θα πατήσει για πρώτη φορά κορυφή, η Αζαξιό υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Γκρενόμπλ, η Βαλενσιεν φιλοξενείται από τη Νανσί, ενώ η Χάβρη παίζει στη Νιόρ, η οποία πάει με υπηρεσιακό στον πάγκο μετά την απόλυση Πλανκ. Με νέο προπονητή και η Παρί στη Σοσό, ο Ρενέ Ζιράρ αντικατέστησε τον Μπαζντάρεβιτς. Στα άλλα ματς, η Ροντέ υποδέχεται τη Σατορού, η Λε Μαν φιλοξενεί την Οσέρ και η Σαμπλί την Ορλεάν. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δοκιμασία για την Καμπούρ, αλλαγή στον πάγκο της Μπρέντα

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας. Η πρωτοπόρος Καμπούρ υποδέχεται τη Φόλενταμ, η Εξέλσιορ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Εξέλσιορ, η Ντε Γκράαφτσαπ φιλοξενεί την Γιονγκ Ουτρέχτη, η Τέλσταρ τη ΦΚ Αϊντχόφεν και η Χέλμοντ τη Μπρέντα, η οποία έχει υπηρεσιακό στον πάγκο μετά την απόλυση του Μπρουντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες  αποδόσεις !
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινημα Κλαουσούρα στο Μεξικό

Με δύο αναμετρήσεις κάνει έναρξη το πρωτάθλημα Κλαουσούρα στο Μεξικό. Η Μορέλια υποδέχεται την Τολούκα, ενώ η Σάντος Λαγκούνα ταξιδεύει στην έδρα της Τιχουάνα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)