Interwetten: Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για τα προημιτελικά του Coupe de la Ligue, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν (22:05) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ένα αήττητο σερί έντεκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν, μετρώντας δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, η ομάδα του Τόμας Τούχελ φιλοξενήθηκε από την Λίνας-Μολτχέρι, για τη φάση των “64” στο Coupe de France, στην έδρα της οποίας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 0-6. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Οσίς (30′), Καβάνι (40′, 60′), Σαράμπια (63′, 68′) και Τσούπο-Μοτίνγκ (87′) ήταν και αυτά που της χάρισαν την πρόκριση. Στα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Έντεκα νίκες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν, επικρατώντας στα επτά πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σεντ Ετιέν, μετά και την ήττα που γνώρισε στην έδρα του Στρασβούργου (2-1), για τη Ligue 1. Την Κυριακή, η ομάδα του Κλοντ Πιέλ φιλοξενήθηκε από τη Μπαστιά-Μπογκό, για τη φάση των “64” στο Coupe de France, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-3. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Νορντέν (33′, 90’+3) και Φοφανά (45’+1) ήταν και αυτά που της χάρισαν την πρόκριση. Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν.

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten