Κουπόνι Κυριακής (05/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (05/01) ξεχωρίζουν η Σούπερ Λιγκ και η La Liga, ενώ υπάρχει δράση και στο FA Cup.  Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στη Novibet και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ευκαιρία κορυφής για Ολυμπιακό

Με τέσσερα ματς ολοκληρώνεται σήμερα η δράση στην 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ και με νίκη να πατήσουν ξανά στην κορυφή. Στα άλλα ματς, η ΑΕΚ είναι φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ελλιπής Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία και η Ξάνθη παίζει με τη Λάρισα. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Υπό κρίση ο Γκαριτάνο στην Αλαβές

Με τέσσερα ματς ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Η Γρανάδα είναι το φαβορί κόντρα στη Μαγιόρκα, η Αλαβές θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Μπέτις, με τον κόουτς Γκαριτάνο να μην αισθάνεται άνετα, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο πιο ενδιαφέρον ματς και η Θέλτα κοντράρεται με την Οσασούνα σε ντέρμπι παραμονής. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Τα βλέμματα στο “San Paolo” 

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Σέριε Α. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Φιορεντίνα θα πραγματοποιήσει ο Τζουζέπε Ιακίνι κόντρα στην Μπολόνια, η Αταλάντα υποδέχεται την Πάρμα και η Γιουβέντους την Κάλιαρι. Στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Μίλαν φιλοξενεί την Σαμπντόρια. Η σπουδαιότερη μάχη διεξάγεται στο “San Paolo” ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Με Φερνάντο Βάθκεθ στο τιμόνι η Λα Κορούνια

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Νουμάνθια υποδέχεται τη Λα Κορούνια, η οποία έχει νέο προπονητή στον πάγκο μετά την απόλυση του Σαμπέδρο. Η Βαγιεκάνο φιλοξενεί την Χιρόνα, ενώ στο «Ταρτιέρε» η Οβιέδο παίζει με τη Μάλαγα. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Τα βλέμματα στη Λισαβόνα

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με το ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στις Σπόρτινγκ και Πόρτο να κλέβει τις εντυπώσεις. Χωρίς περιθώρια για απώλειες οι δυο ομάδες, η Πόρτο βρίσκεται ήδη στο -7 από την Μπενφίκα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Στην έδρα της Πάκος Φερέιρα δοκιμάζεται η Μορεϊρένσε, που θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες νέου προπονητή, τη στιγμή που η Φαμαλικάο ψάχνει αντίδραση εντός έδρας κόντρα στη Σετούμπαλ. Ρίο Άβε – Μαρίτιμο και Τοντέλα – Ζιλ Βιθέντε οι υπόλοιπες δυο αναμετρήσεις. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)