Interwetten: Γκιμαράες – Μπενφίκα με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 15η αγωνιστική της Liga NOS, η Γκιμαράες υποδέχεται τη Μπενφίκα (22:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Γκιμαράες – Μπενφίκα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται η Γκιμαράες, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ίβο Βιέιρα φιλοξενήθηκε από τη Ζιλ Βιθέντε, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο (28′, 32′), για να φτάσει στην ισοφάριση στο δεύτερο, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Έντουαρντς (68′) και Ντέιβιντσον (86′). Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Under 2.5. Τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την ενδέκατη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μπενφίκα, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρούνο Λάζε υποδέχθηκε τη Φαμαλισάο, την οποία και συνέτριψε με 4-0. Ο Κάρλος Βινίσιους έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 39′, με τον Πίτσι να σκοράρει δις στην πορεία (48′, 63′), πριν ο Κάιο Λούκας διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 89ο λεπτό. Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Πανηγύρισε το διπλό και στις έξι εξόδους της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Γκιμαράες – Μπενφίκα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten