13η αγωνιστική.

*Το παιχνίδι διεξάγεται στην ουδέτερη Μποβέ, καθώς η φυσική έδρα της Σαμπλί δεν πληροί τις προδιαγραφές της Ομοσπονδίας.

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίπεδο Ligue 2.

Σαμπλί – Γκινγκάμπ στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΣΑΜΠΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνεχίζει να προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της η Σαμπλί, η οποία στο παιχνίδι με την έτερη νεοφώτιστη Ροντέ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, ανύπαρκτη επιθετικά, έχασε απόλυτα δίκαια από μια πιο αποφασισμένη αντίπαλο.

Επιστροφή στις ήττες για τη Σαμπλί, μετά την ισοπαλία με τη Σοσό (0-0 εντός), έφθασε τις πέντε στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (σε όλες έμεινε άσφαιρη), παραμένοντας στην 15η θέση με 13 βαθμούς, στο +4 απ’ τα μπαράζ και στο +5 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Εντός έδρας μετράει απολογισμό 1-3-2, έμεινε άσφαιρη στα τέσσερα εξ αυτών. Παραμένουν τραυματίες οι Κριγιόν (Αμυντικός, 2, 0), Ντουκουρέ (Μέσος, 8, 0) και Μαρτέν (Μέσος, 3, 0). Επιστρέφουν οι Παντοβανί (Μέσος, 3, 0), Σαντελί (Μέσος, 8, 1) και Γκεζουΐ (Επιθετικός, 11, 1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Ροντέ. Υστέρησε σημαντικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’ (1-0), πηγαίνοντας με το εις βάρος της σκορ στ’ αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, ήταν προβλέψιμη σε κάθε της επιθετική προσπάθεια, για να δεχθεί το 2-0 στο 90’.

Σαμπλί Στατιστικά

*Έμεινε άσφαιρη στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα (δες το στη Bwin).

*Under 2.5 τα 9/11 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*N/G τα 10/11 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Banner

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προσγειώθηκε απότομα στη σκληρή πραγματικότητα την προηγούμενη αγωνιστική η Γκινγκάμπ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κλερμόν. Πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα στο παιχνίδι, άργησε να βγάλει αντίδραση και έχασε απόλυτα δίκαια.

Επιστροφή στις ήττες για την Γκινγκάμπ, μετά από τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0), υποχώρησε σημαντικά στη βαθμολογία και αυτή τη στιγμή είναι στην 13η θέση με 16 βαθμούς, στο -3 από τα πλέι οφ και στο -6 από τις θέσεις της απευθείας ανόδου. Μακριά από την έδρα της τρέχει ρεκόρ 1-2-2 με επιμέρους σκορ 4-7. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα, συνεχίζουν τραυματίες οι Σορμπόν (Αμυντικός, 3, 0) και Ενγκμπακοτό (Επιθετικός, 11, 3).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από την Κλερμόν. Κακή στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’ (0-1), δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 29’ (0-2) και θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλο τέρμα πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, δεν μείωσε νωρίς και το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τον Ρου στις καθυστερήσεις (1-2 στο 93’).

Γκινγκάμπ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*Πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ στα 18/20 πρόσφατα παιχνίδια.

*Δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα 10/12 πρόσφατα παιχνίδια.