*Ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ 2019/20. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με το πρώτο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο μια εκ των Ρουζομπέροκ ή Λέφσκι Σόφιας.

*Στο πρώτο ματς: ΑΕΚ Λάρνακας – Πέτροκουμπ 1-0

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο “Zimbru” και όχι τη φυσική έδρα της Πέτροκουμπ, το “Orăşenesc”. Τα δύο γήπεδα απέχουν μεταξύ τους περίπου 110 χλμ.

Πέτροκουμπ – ΑΕΚ Λάρνακας στην Bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ (Μολδαβία, 338)

Έδωσε μεγάλη μάχη, παρά το γεγονός πως κουβαλούσε το ρόλο του αουτσάιντερ. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο την προηγούμενη βδομάδα. Με δηλώσεις του ο προπονητής των Μολδαβών, Λίλιαν Ποπέσκου, υπογράμμισε πως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά, όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

“Στηριζόμαστε στην ομαδική δουλειά, θα δώσουμε μία δύσκολη ρεβάνς. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Στο πρωτάθλημα η Πέτροκουμπ βρίσκεται στην 4η θέση με 25 βαθμούς, στο -14 από την πρωτοπόρο Σέριφ.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας.

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ Στατιστικά

*Σημειώθηκε NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Bwin)

*Σημειώθηκε under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

Banner

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κύπρος, 124)

Πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πέτροκουμπ η ΑΕΚ Λάρνακας την προηγούμενη βδομάδα. Δέχτηκε πίεση, στάθηκε τυχερή και τελικά πήρε προβάδισμα για πρόκριση στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. “Όπως περιμέναμε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Πέτροκουμπ είναι οργανωμένη και δυνατή σε φυσική κατάσταση. Έκλεισε καλά τους χώρους.

Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολη η πρόκριση όπως περιμέναμε. Θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να τελειώσουμε τη δουλειά”, υπογράμμισε ο προπονητής των Κύπριων, Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισαν μόλις δύο ήττες. Στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Πέτροκουμπ.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Στατιστικά

*Σημειώθηκε GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Γνώρισε μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Σημειώθηκε under 2,5 στα 7/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.