*Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Διεξάγεται στη Γαλλία.

*Ημιτελική φάση. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση, και εάν χρειαστεί, πέναλτι.

*Η νικήτρια θα συναντήσει στον τελικό τις ΗΠΑ.

Ολλανδία – Σουηδία στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης η Ολλανδία, κερδίζοντας 2-0 την Ιταλία. Ανώτερη από την αντίπαλό της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσε να πάει με το προβάδισμα στ’ αποδυτήρια, αλλά αποδείχθηκε άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος, συνέχισε να έχει τον έλεγχο, έχασε πολλές ευκαιρίες, προηγήθηκε με την επιθετικό Μιεντέμα στο 70’ (0-1), βάζοντας τέλος στο παιχνίδι με την Φαν ντερ Γκραγκτ στο 80’ (0-2).

Μόνο νίκες μετράει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ολλανδία, είχε το απόλυτο στον όμιλο (προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της), ενώ στους «16» ξεπέρασε δύσκολα με 2-1 το εμπόδιο της μαχητικής Ιαπωνίας. Ανεβαίνει φυσιολογικά ο βαθμός δυσκολίας, αντιμετωπίζει την πιο έμπειρη Σουηδία σε τέτοιες φάσεις, ωστόσο έχει την ποιότητα να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Έχει πετύχει 12 γκολ στη διοργάνωση, τα τρία έχει πετύχει η Μιεντέμα, η οποία θεωρείται η πιο επικίνδυνη παίκτρια για τις αντίπαλες άμυνες.

Προηγούμενο ματς: Πρόκριση 2-0 κόντρα στην Ιταλία στον ημιτελικό.

Ολλανδία Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της (δες το στη Betshop).

*Το G/G & Over 2.5 σημειώθηκε στις 3/4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο τουρνουά.

*Σε κανένα από τα πέντε ματς στη διοργάνωση δεν δέχθηκε περισσότερα από ένα γκολ.

Banner

ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έκανε την έκπληξη στη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Σουηδία, ξεπερνώντας με 2-1 το εμπόδιο της ισχυρής Γερμανίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16’ (1-0), για να ισοφαρίσει με την Γιάκομπσον στο 22’ (1-1). Στο δεύτερο μέρος, γύρισε το παιχνίδι με την Μπλακστένιους στο 48’ (1-2), ήταν λογικό να δεχθεί πίεση στο υπόλοιπο του αγώνα, κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις με την ισοφάριση, καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ως το φινάλε.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη διοργάνωση η Σουηδία, τερμάτισε 2η στον όμιλό της, ενώ σε πέντε παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες, μοναδική ήττα απ’ το ακλόνητο φαβορί για το τρόπαιου ΗΠΑ (0-2). Στη φάση των «16» κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καναδά με 1-0. Δυσκολεύει το έργο της στα ημιτελικά, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία, έχει όμως το ειδικό βάρος και την ποιότητα να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό. Η εξτρέμ Ασλάνι και η επιθετικός Μπλακστένιους έχουν πετύχει τα 4 απ’ τα 10 γκολ της ομάδας τους στη διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς: Πρόκριση 2-1 κόντρα στη Γερμανία στον προημιτελικό.

Σουηδία Στατιστικά

*N/G & Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Πανηγύρισε έξι νίκες στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της.