* 5η αγωνιστική

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Αήττητη παραμένει η Σάρπσμποργκ στις τέσσερις συνολικά αγωνιστικές που έδωσε, στις οποίες συγκέντρωσε έξι βαθμούς. Επικράτησε της Λίλεστρομ (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ισόπαλη με τις Μόλντε (1-1 εντός έδρας), Χάουγκεσουντ (1-1 εκτός έδρας) και Μπόντο Γκλιμτ (1-1 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο την τελευταία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με το γκολ του Μπιορκάν.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Σάλβεσεν, μετά την ασίστ του Ζακάριασεν. «Πάντα σεβόμουν τη Μιοντάλεν, τα τελευταία χρόνια διαθέτει ένα ικανότατο ρόστερ. Δεν φοβόμαστε κανέναν, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι ιδανική, θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σάρπσμποργκ, Γκέιρ Μπάκε.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός έδρας) με την Μπόντο Γκλιμτ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στον Goalbet)

Το Σάρπσμποργκ – Μιοντάλεν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Αήττητη παραμένει η Μιοντάλεν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, επικράτησε της Στρόμσγκοντσετ (3-2 εκτός έδρας) και μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Τρόμσο (1-1 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο την τελευταία το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Μπρόκμαν στο 11’. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και το 54’ από τον Βαλακάρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Νίλσεν.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει για άλλη μία αγωνιστική ο προπονητής της Μιοντάλεν, Βέγκαρντ Χάνσεν, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μακάνι, Μπόκουε, Γκούλντεν και Όσεαν. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε ο σύλλογος κόντρα στη Σάρπσμποργκ αγνοεί τη νίκη (0-1-4).

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός έδρας) με την Τρόμσο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης

Banner