4η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση έχει το χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι.

*Η Χέλσινγκφορς δεν έχει επικρατήσει ποτέ στην έδρα της Ελσίνκι, καθώς σε δέκα επισκέψεις μετράει χαρακτηριστικά τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

*Σημειώθηκε N/G στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στο κύπελλο: Ελσίνκι – Χέλσινγκφορς 1-0

ΕΛΣΙΝΚΙ

Αήττητη είναι μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα η Ελσίνκι, όπου και μετράει χαρακτηριστικά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκα Λεχκοσούο φιλοξενήθηκε από τη Σεϊναγιόεν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αποτέλεσμα που δεν συνάδει με την εικόνα του ματς, καθώς η Σεϊναγιόεν ήταν με διαφορά καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε τη νίκη.

Δεύτερη διαδοχική “λευκή” ισοπαλία, μετά και από εκείνη στην έδρα της Κουόπιο. Στόχος της δεν είναι άλλος από τη διατήρηση του τίτλου της, για τέταρτη διαδοχική σεζόν. Παρέμεινε αήττητη στα 16 τελευταία εντός της στα πλαίσια του πρωταθλήματος, με 14 νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα επτά τελευταία εξ’ αυτών. Εκτός μάχης είναι οι Γιόνας Βάχτερα (ΜΕ 6/1) και Ρίκου Ρίσκι (ΕΠ 12/2).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σεϊναγιόεν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στη Betshop)

Το Ελσίνκι – Χέλσινγκφορς παίζει στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ

Αρνητικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα η Χέλσινγκφορς, μετά και την επιστροφή της στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Θορ Θόντεσεν υποδέχθηκε τη Λάχτι, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση.

Δεύτερη διαδοχική της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Σεϊναγιόεν (1-0 εκτός), ενώ έφτασε τις επτά σε ισάριθμα ματς στη φετινή σεζόν. Καλείται πλέον να αλλάξει άμεσα στην εικόνα της, με σκοπό να μην χαθεί ακόμη περισσότερο έδαφος, για την επίτευξη της παραμονής. Αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο Χασάν Σέσεϊ (ΑΜ 5/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Λάχτι για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιάννης Καλαϊτζίδης