16η Αγωνιστική

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Μπάνφιλντ, που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ουνιόν. Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, η Μπάνφιλντ αξιοποίησε ιδανικά μια από τις λίγες ευκαιρίες της στην αναμέτρηση και με τέρμα του Τόρες στο 69′ πήρε αυτό που ήθελε. Τρεις σημαντικοί βαθμοί για την Μπάνφιλντ, που επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, όπου μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Ένα αποτέλεσμα ωστόσο που δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει στον πάγκο τον τεχνικό Φαλκιόνι, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν κατά τη διάρκεια της διακοπής, με τον Ερνάν Κρέσπο να είναι ο αντικαταστάτης του και θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του.

Η Μπάνφιλντ μείωσε έτσι τη διαφορά της στο -2 από την 9η θέση και επιστρέφει από τη διακοπή, θέλοντας να χτίσει ένα νέο αήττητο σερί. Δυσκολεύεται στην έδρα της, μετρά μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της εκεί (1-3-2), ενώ σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο μεταγραφικό κομμάτι πουλήθηκε στη Ρασίνγκ ο βασικός Κβίτανιτς, ενώ μέχρι στιγμής το ρόστερ της δεν έχει ενισχυθεί.

Προηγούμενο ματς: Με 0-1 επικράτησε της Ουνιόν η Μπάνφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: N/G & Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop).

Το Μπάνφιλντ – Σαν Μάρτιν Σαν Χουάν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ

Από τη διακοπή με στόχο να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο επιστρέφει η Σαν Μάρτιν, που προβλημάτισε με την εικόνα της και με ανάλογες εμφανίσεις μόνο ασφαλής δεν μπορεί να αισθάνεται. Δεν μπόρεσε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Ρασίνγκ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση. Για ακόμη μια αναμέτρηση η ομάδα του Φορεστέγιο έδειξε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εκτός έδρας, μετρά πέντε ήττες στις έξι τελευταίες εξόδους της, αλλά και μόλις μια νίκη στις οκτώ πιο πρόσφατες. Αποκτήθηκαν οι φορ Οσόριο και Ντένινγκ, που αγωνίζονταν σε Ριονέγρο και Σέρο Πορτένιο αντίστοιχα.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Ρασίνγκ η Σαν Μάρτιν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου