12η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη χρονικά αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΑΡΝΕΤ

Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Μπαρνέτ, η οποία επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Τζον Στιλ φιλοξενήθηκε από τη Λέιτον Όριεντ, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του, σημείωσε ο Φόνγκακ στο 24′, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

Υποχώρησε έτσι στην 12η θέση της κατηγορίας, όπου και μετράει 17 βαθμούς μετά από έντεκα αναμετρήσεις, όσους έχει και η Γκέιτσχεντ, της οποίας και υστερεί σε διαφορά τερμάτων. Σε πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις, έχει απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία της αντίστοιχα παιχνίδια.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Λέιτον Όριεντ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: 2-3 Goals τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στη Betshop)

Το Μπαρνέτ – Φίλντε παίζει στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΛΝΤΕ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Φίλντε, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντέιβ Χάλινορ φιλοξένησε την Όλντερσοτ, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με σκορ 3-0. Τα τέρματα των Κρόσντεϊλ (43′), Τάσντεμιρ (45′) και Κάρντλ (62′) ήταν και αυτά που έκριναν το ματς υπέρ της ομάδας τους.

Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 20 συνολικά και είναι στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Χάρτλπουλ, της οποίας και υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων. Είναι μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες της κατηγορίας, με 16 τέρματα στο ενεργητικό της. Παρέμεινε αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός της, μετρώντας μια νίκη αλλά και τέσσερις ισοπαλίες. Δεν έχουν αναφερθεί πιθανές απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Όλντερσοτ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης