* Πρώτος γύρος για το Κύπελλο Γερμανίας. Οι αναμετρήσεις είναι μονές. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ (Γ’)

Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπραουνσβάιγκ (2-0 εντός έδρας) και Βέχεν (3-2 εντός έδρας), η Χάνσα Ροστόκ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ουντερχάκινγκ (2-1 εκτός έδρας). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με το γκολ του Χάιν στο 30’, προτού ο Μαρσεγέ διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 72’. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 87’ με τον Γουίλιαμς, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Η Χάνσα Ροστόκ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουντερχάκινγκ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Χάνσα Ροστόκ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Interwetten)

Το Χάνσα Ροστόκ – Στουτγκάρδη παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (Α’)

Πραγματοποιώντας μία σπουδαία πορεία στο δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα, η Στουτγκάρδη τερμάτισε στην 7η θέση και στο -2 από τις θέσεις που οδηγούσαν στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παραμένει ο Ταϊφούν Κορκούτ, ο οποίος από τη στιγμή που ανέλαβε στα τέλη Ιανουαρίου μεταμόρφωσε προς το καλύτερο το σύλλογο. «Δεν μπορούμε να μείνουμε στην πορεία που κάναμε στο δεύτερο μισό της περασμένη σεζόν, αυτή ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και τη Χάνσα Ροστόκ», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Στουτγκάρδης.

Προηγούμενο ματς: Η Στουτγκάρδη επικράτησε με 1-0 της Σοσιεδάδ σε φιλικό.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Στουτγκάρδης σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης