5η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη χρονικά αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων.

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Την πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Όλντερσοτ, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την Τρίτη, η ομάδα του Γκάρι Γουάντοκ φιλοξένησε τη Ντάγκεναμ & Ρεντ, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Μόλις στο τρίτο λεπτό, ο Ρέντελ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Φένελον να διπλασιάζει τα τέρματα στο 54′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν απλά για το τελικό αποτέλεσμα.

Έφτασε έτσι τους τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, κάνοντας παράλληλα και την πιο πειστική εμφάνισή της, μέχρι τώρα. Παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, μετρώντας χαρακτηριστικά από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Τραυματίες οι Κάρλεϊ Όσμπορν (ΑΜ 3/0), Μάρβιν ΜακΚόι (ΑΜ 0/0) και Τζορτζ Φάουλερ (ΜΕ 4/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ντάγκεναμ & Ρεντ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Όλντερσοτ – Χάρογκεϊτ Τάουν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ ΤΑΟΥΝ

Αήττητη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Χάρογκεϊτ Τάουν, μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Σάιμον Γουίβερ φιλοξένησε τη Μπαρνέτ, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 23′ με τον Έμετ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται τρία λεπτά μετά από τον Κίτσινγκ.

Πρώτη φετινή νίκη, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Σάτον (2-2 εντός), Χάρτλπουλ (2-2 εκτός) και Μπρόμλεϊ (1-1 εκτός). Παράλληλα, σκόραρε και στα τέσσερα πρώτα φετινά της ματς. Δεν πανηγύρισε νίκη σε κάποια από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους, μετρώντας χαρακτηριστικά από δυο ισοπαλίες και ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μπαρνέτ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης