3η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη χρονικά αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα η Μπρόμλεϊ, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Την Τρίτη, η ομάδα του Νιλ Σμιθ φιλοξένησε τη Ντόβερ Αθλέτικ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2. Παρότι προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Τζόνσον, είδε την αντίπαλό της να κάνει την ανατροπή και να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 1-2. Εν τέλει όμως, ένα εύστοχο πέναλτι από τον Σάδελαντ, ένα λεπτό πριν το φινάλε της χάρισε το βαθμό.

Βαθμός που είναι και ο πρώτος φετινός, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα με αντίπαλο τη Φίλντε (2-1 εκτός), στην πρεμιέρα. Ποντάρει στην έδρα, όπου και παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στόχος της, δεν είναι άλλος από τα πλέι οφ, εκεί όπου απέτυχε να πάει πέρυσι. Δεν έχουν αναφερθεί τυχόν απουσίες για το αποψινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντόβερ Αθλέτικ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G & Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Μπρόμλεϊ – Χάρογκέιτ Τάουν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ ΤΑΟΥΝ

Αήττητη παραμένει μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές η Χάρογκέιτ Τάουν. Την Τρίτη, η ομάδα του Σάιμον Γουίβερ φιλοξενήθηκε από τη Χάρτλπουλ, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ωστόσο ισάριθμες φορές, χάρη στους Νόουλες (60′) και Χάουι (90′).

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη της πρεμιέρας με τη Σάτον (2-2 εντός). Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στα έξι τελευταία επίσημα εκτός της, όπου και μετράει ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Με τρεις απουσίες η αποστολή της για τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς εκτός είναι οι Μαρκ Μπεκ (ΕΠ 0/0), Τζόρνταν Θίουλις (ΕΠ 0/0) και Ράιαν Φάλοουφιλντ (ΜΕ 1/0)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Χάρτλπουλ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Γιάννης Καλαϊτζίδης