*Φάση των ομίλων του Euro 2018 U19 που διεξάγεται στη Φινλανδία. Δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης παίρνουν οι δύο πρώτοι.

*Τελευταία αγωνιστική.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην «τετράδα» έκανε τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου η Ουκρανία, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 με την Αγγλία στη Σεϊναγιόκι. Ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, έμεινε πίσω στο 8’ (0-1), ισοφάρισε στο 39’ της συνάντησης (1-1). Στην επανάληψη καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε ιδιαίτερα ρίσκα, με την ισοπαλία να εξυπηρετεί τα συμφέροντα αμφοτέρων.

Χρήσιμος ο πόντος για τους Ουκρανούς, έφθασαν τους τέσσερις πόντους, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Γαλλίας (0-1), σήμερα τους αρκεί ο ένας πόντος για να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Βέβαια, θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, και κόντρα στην αδιάφορη Τουρκία το πιθανότερο σενάριο είναι να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στην αποστολή της βρίσκονται οι Κούτσερουκ, Ρίζνικ, Μπόνταρ, Σαφρόνοφ, Ποπόφ, Μικολένκο, Κονοπλιά, Βερεμιένκο, Σνούριτσιφ, Σεκ, Κουλάκοφ, Κακλόφ, Κορνιένκο, Μπούλετσα, Ντρίσλιουκ, Μουσολίτιν, Ρέμενιοκ, Τσιταϊσβίλι, Σουπριάχα και Μπιελιάιεφ.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 με την Αγγλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στατιστικό: Από Goal/Goal και 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ουκρανίας. (δες το στην Betshop)

Το Ουκρανία U19 –  Τουρκία U19 παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ U19

Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Γαλλίας, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 5-0 στη Βάασα. Δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει το ρυθμό που έδωσε η αντίπαλος στο παιχνίδι, παρέδωσε πνεύμα από το πρώτο ημίχρονο (0-3). Στην επανάληψη προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, δεν κατάφερε να φθάσει σε κάποιο γκολ, δέχθηκε μάλιστα ακόμη δύο στο 58’ και 92’ της συνάντησης (πέναλτι).

Δεύτερη διαδοχική ήττα, είχε προηγηθεί αυτή από την Αγγλία (2-3), όπου παρουσίασε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, και ίσως, δικαιούταν να πάρει ακόμη και τον πόντο. Έχει γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, είναι μαθηματικά και στην τελευταία θέση του ομίλου. Θα προσπαθήσει απλά να μην ολοκληρώσει χωρίς πόντο τις υποχρεώσεις της στο γκρουπ. Εξέτισε ο Γκουτσλού (Επιθετικός, 1, 0), τιμωρημένος ο Μπερίσμπεκ (Μέσος, 2, 0).

Στην αποστολή της βρίσκονται οι Νταντακντενίζ, Αχμέτ Σεν, Ιγιτζάν, Τσελέμπι, Τσετίν, Καπατζάκ, Γκουνέι, Σανούτς, Ομούρ, Ακτάς, Ιντζί, Σινίκ, Γιαλτσίν, Οκτάι, Γιλμάζ, Γκουκτσεκίν, Μπερισντέκ, Γκιουνές, Καρακάς και Γκουτσλού.

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Γαλλία 5-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία πρόσφατα παιχνίδια της Τουρκίας.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου