15η αγωνιστική

ΣΑΟ ΜΠΕΝΤΟ

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Σάο Μπέντο, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρκίνιος Σάντος φιλοξενήθηκε από την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 1-0, δεχόμενη γκολ έξι λεπτά πριν από το φινάλε.

Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Λοντρίνα (0-1 εντός) και Κρισιούμα (1-0 εκτός), ενώ ήταν το τέταρτο σερί ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει. Υποχώρησε έτσι στην 13η θέση, με 17 βαθμούς, όσους έχουν και οι Παϊσαντού, Λοντρίνα και Ζουβεντούδε. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο Λούκας Κρισπίμ (ΜΕ 12/0), καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντοπινγκ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Interwetten)

Δείτε τα προγνωστικά Βραζιλίας (Κλικ Εδώ)

Το Σάο Μπέντο – Πόντε Πρέτα παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Από την πλευρά της, η Πόντε Πρέτα προέρχεται από την δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά και από εκείνη κόντρα στην Φιγκεϊρένσε (0-2 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ζοάο Μπριγκάτι φιλοξένησε την πρωτοπόρο Φορταλέζα, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Το αυτογκόλ του Καρβάλιο στο 9′ και το τέρμα του Αντρέ Λουίς στο 39′ ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη.

Βρίσκεται στην ένατη θέση, όπου και μετράει 21 βαθμούς, όσους και οι Γκοϊάς και Οέστε, οι οποίες έχουν και ματς περισσότερο. Έχει μια από τις καλύτερες άμυνες, με 13 τέρματα παθητικό. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Τραυματίας είναι ο Φελίπε Καρντόσο (ΕΠ 6/1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Φορταλέζα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: 2-3 Goals τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.