* 15η αγωνιστική

ΝΤΝΙΕΠΡ

Χωρίς νίκη παραμένει η Ντνιέπρ στις 12 τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντιναμό Μινσκ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 47’ με τον Σολόβεϊ, προτού ο Σαρόκα διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 64’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση «έγραψε» ο Τσουκλέι δέκα λεπτά αργότερα.

Στις έξι συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Κάποφ για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στην Γκόμελ (1-0) στις 6 Απριλίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Παρελθόν από την Ντνιέπρ αποτέλεσε ο Κίκι (ΜΕ, 10/0) που μετακόμισε στην Ντιναμό Μπρεστ. Από τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Τσμίρικοφ (ΑΜ, 5/0).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Ντνιέπρ από την Ντιναμό Μινσκ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Ντνιέπρ γνώρισε την ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το Ντνιέπρ – Ίσλοχ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΛΟΧ

Η Ίσλοχ προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ντιναμό Μπρεστ (1-0 εντός έδρας), Βίτεμπσκ (2-0 εκτός έδρας) και Σλατσκ (1-0 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Τζον, τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στις έξι συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Ζουκόφσκι, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική, για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε NG. Την Τετάρτη (4/7) η Ίσλοχ επικράτησε με 3-2 της Αρμάβιρ σε φιλική αναμέτρηση. Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Τουράνοκ (ΤΕ, 9/0), Μπούμπνοφ (ΜΕ, 10/0) και Γιασούκεβιτς (ΑΜ, 0/0).

Προηγούμενο ματς: Η Ίσλοχ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Σλατσκ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ίσλοχ για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης