ΝΤΑΛΑΣ

Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κάνσας Σίτι (3-2 εκτός έδρας) και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς (3-0 εκτός έδρας), το Ντάλας επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών το Σάββατο (30/6), επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Μινεσότα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 59’ ο Λαμά, μετά την ασίστ του Μοσκέρα. «Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για όλους μας», είπε με δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου, Όσκαρ Παρέγια, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν φανταστική δουλειά, όλα πήγαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Είμαστε χαρούμενοι για την Ακαδημία, το σύλλογο και το μέλλον των ποδοσφαιριστών μας». Μόλις ένα όνομα έχει στο απουσιολόγιο του ο 49χρονος Κολομβιανός προπονητής εν όψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην Ατλάντα, αυτό του Κολμάν (ΕΠ, 8/2) ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Προηγούμενο ματς: Το Ντάλας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μινεσότα για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ντάλας σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Goalbet)

Το Ντάλας – Ατλάντα παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΑΝΤΑ

Αήττητη παραμένει η Ατλάντα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την Κυριακή (1/7) δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ορλάντο, επικρατώντας εντός έδρας με το εμφατικό 4-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με το γκολ του Μαρτίνεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 55’ ο Αλμιρόν διπλασίασε τα τέρματά τους, προτού ο Μπαρκό κάνει το 3-0 δύο λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Αλμιρόν με το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο 78’.

«Όταν παίζουμε εντός έδρας θα πρέπει να παρουσιάζουμε αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ατλάντα, Τάτα Μαρτίνο. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ατλάντα για το πρωτάθλημα σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις τέσσερις σημειώθηκε GG, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Οι Γουίλιαμς (ΕΠ, 11/1) και ΜακΚαν (ΜΕ, 9/1) βρίσκονται μία κίτρινη κάρτα μακριά από την τιμωρία τους.

Προηγούμενο ματς: Η Ατλάντα επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 4-0 της Ορλάντο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ατλάντα σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης