15η Αγωνιστική

ΣΤΡΟΜΕΝ

Αλώβητη από το “Gjemselund Stadion” πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική η Στρόμεν, που επικράτησε με 1-2 την Κόνγκσβινγκερ. Ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Στρόμεν μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τέρματα των Χάνσεν (57′) και Σίλντνες (64′), με την Κόνγκσβινγκερ στο 77′ να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας για τη Στρόμεν, που άφησε στην άκρη τις ήττες από Φλόρο (2-1) και Τρομσντάλεν (1-3), παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Κατάφερε να ξεφύγει από τις δυο τελευταίες θέσεις, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα 11 τελευταία. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης στο σημερινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Με 1-2 επικράτησε της Κόνγκσβινγκερ η Στρόμεν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop).

Το Στρόμεν – Βίκινγκ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΚΙΝΓΚ

Με σβηστές μηχανές, αλλά και σε ένα παιχνίδι που αγωνιζόταν από το 9′ με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Βίκινγκ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 τη Χαμ Καμ. Πίεσε από την αρχή την αντίπαλο της και μόλις στο 9′ ο κίπερ Γιαροζίνσκι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Βίκινγκ είχε τον έλεγχο και με δυο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των Χόιλαντ (48′) και Ντάνιελσεν (50′) “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς.

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Μπέρντσεν που σημείωσε τη δεύτερη σερί του νίκη, δείχνοντας πως βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Μόλις στο -1 από την πρώτη δυάδα η Βίκινγκ, που παραμένει ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, μετρά τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Κάρτες συμπλήρωσαν οι βασικοί Ρίερσον και Οέστιγκααρντ που θα χάσουν το σημερινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Χαμ Καμ η Βίκινγκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου