* 18η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Λόνγκφορντ – Γιου Σι Ντι 0-2

ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Γιου Σι Ντι στο πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κομπ Ράμπλερς (3-1 εντός έδρας), Ντροχέντα (2-0 εντός έδρας) και Φιν Χαρπς (3-1 εκτός έδρας). Με αντίπαλο την τελευταία στις 15 του μηνός οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Ν. Ο’ Κόνορ στο 49’, προτού ο ίδιος ποδοσφαιριστής κάνει το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα. Στο 56’ ο Πλέις μείωσε για τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κέλι στο 72’.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 87’ ο Κ. Ο’ Κόνορ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα τη Φιν Χαρπς. Στις οχτώ συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση σημείωσε επτά νίκες και μία ισοπαλία. Στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε GG. Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γιου Σι Ντι επί της Λόνγκφορντ παραμένει αήττητη (τρεις νίκες, μία ισοπαλία).

Προηγούμενο ματς: Η Γιου Σι Ντι επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Φιν Χαρπς για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γιου Σι Ντι για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το Γιου Σι Ντι – Λόνγκφορντ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Μόλις μία ήττα γνώρισε η Λόνγκφορντ στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτήν από την Καμπιντίλι (1-0 εκτός έδρας) στις 8 του μηνός. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Φεν σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις 15 του μηνός επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ντροχέντα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βέρντον στο 28’. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Λόνγκφορντ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Γιου Σι Ντι είναι αναγκαία, αν η Λόνγκφορντ θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Στην προσπάθειά της θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χόπκινς (ΕΠ, 8/1), Κέχοε (ΑΜ, 1/0), Ν. Μπάιρνι (ΕΠ, 14/4), Σ. Μπάιρνι (ΜΕ, 0/0) και Ριτζ (ΜΕ, 0/0) οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Παράλληλα, παρελθόν από το σύλλογο αποτέλεσαν οι Σ. Ο’ Κόνορ (ΑΜ) και Γκάλβιν (ΑΜ) που έλυσαν τη συνεργασία τους.

Προηγούμενο ματς: Η Λόνγκφορντ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ντροχέντα για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Λόνγκφορντ για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης