11η αγωνιστική

*Η Πόντε Πρέτα επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Κλαμπ ντε Ρεγκάτας για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

*Με N/G και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη, η ομάδα του Ζούνιορ Ρότσα φιλοξενήθηκε από την Αλαγκοάνο, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία.

Τρίτο ματς στα τέσσερα τελευταία που δεν κατάφερε να σκοράρει. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, ούσα στην 18η θέση με οκτώ βαθμούς, όσους έχει και η Κρισιούμα. Επιπλέον, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες, με 17 γκολ παθητικό. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι ο Ντιέγκο (ΑΜ 10/0) που συμπλήρωσε κάρτες, οπότε τη θέση του θα πάρει ο Ράφαελ Καριόκα (ΑΜ 0/0), που απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του. Απών και ο τραυματίας Κλέιτον Τσαβιέρ (ΜΕ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Αλαγκοάνο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στον Stoiximan)

Το Κλαμπ ντε Ρεγκάτας – Πόντε Πρέτα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας (Κλικ Εδώ)

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Πόντε Πρέτα, μετά και από αυτή κόντρα στην Γκοϊάς (2-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Ζοάο Μπριγκάτι φιλοξενήθηκε από την Μπραζίλ ντε Πελότα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Μουρίλο άνοιξε το σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από την Παουλίνιο, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε.

Με τη νέα της αυτή νίκη, έφτασε τους 14 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση, όπου και “συγκατοικεί” με την Σαμπάιο Κορρέα, η οποία έχει και ένα ματς περισσότερο. Σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις, έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, για το φετινό πρωτάθλημα.

Για την αποψινή αναμέτρηση, ο Μπριγκάτι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τιάγκο Ρεάλ (ΜΕ 8/0) και Ντανίλο Μπαρσέλος (ΑΜ 8/0), καθώς είναι τιμωρημένοι. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρσιέλ (ΜΕ 5/0) για να πάρει ανάσες, ενώ αμφίβολος είναι ο Ορίνιο (ΑΜ 5/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Μπραζίλ ντε Πελότας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: 2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.