3η αγωνιστική

*Με G/G ολοκληρώθηκαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα.

*Αήττητη παραμένει η Τολούκα στα εφτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Άτλας, ανεξαρτήτου έδρας, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

*Στο Απερτούρα: Τολούκα – Άτλας 3-2

ΑΤΛΑΣ

Στην αναζήτηση του πρώτου της βαθμού στο Κλαουσούρα εξακολουθεί να είναι η Άτλας, καθώς μετά την ήττα από την Λεόν (1-2) στην πρεμιέρα, γνώρισε την ήττα και από την Πούμας (3-1), εκτός έδρας, την περασμένη Κυριακή. Το νέο αρνητικό αυτό αποτέλεσμα ήταν αρκετό για να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας ο Χοσέ Κρουζ, με το μόνο θετικό της αναμέτρησης να είναι το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Μόρισον, με εκτέλεση φαουλ στο 76′, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στο Μεξικό. Πλέον, η Άτλας είναι στην τρίτη θέση από το τέλος στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα από αυτά. Χρέη υπηρεσιακού για το αποψινό παιχνίδι, ανέλαβε ο πρώην μέσος της ομάδας, Ζεράρδο Εσπινόσα. Μετά τους Όσκαρ Ουστάρι (ΤΕ 9/0) και Καντίντο Ραμίρεζ (ΕΠ 0/0), αμφίβολος είναι και ο Ράφαελ Μάρκεζ (ΑΜ 10/0), που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Πούμας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Interwetten)

Το Άτλας – Τολούκα παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικού (Κλικ Εδώ)

ΤΟΛΟΥΚΑ

Η Τολούκα έχει κάνει και αυτή ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στο 2018, καθώς μετά το εντός έδρας 1-1 με την Γουαδαλαχάρα, στην πρεμιέρα, ηττήθηκε στην έδρα της Λεόν με 3-1, το περασμένο Σάββατο. Ο Αντόνιο Ρίος ήταν αυτός που με γκολ του έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, όμως η αντίπαλος της έφερε στα ίσα το ματς και πολύ γρήγορα ολοκλήρωσε την ανατροπή, που της χάρισε και τη νίκη. Η ομάδα του Ρολάντο Κρισάντε είναι απεγνωσμένη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για φέτος, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι.

Μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις δυο τελευταίες της εξόδους. Εκτός είναι οι τραυματίες Αλφρέδο Ταλαβέρα (ΤΕ 2/0) και Γκάμπριελ Χάουτσε (ΕΠ 8/2), καθώς και ο Φερνάντο Ουρίμπε (ΕΠ 19/10) που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Λεόν. Αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο Σαντιάγκο Γκαρσία (ΑΜ 21/1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Λεόν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης