* 11η αγωνιστική

* Η Σαν Πάουλι κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Σαν Πάουλι επικράτησε στα οχτώ από τα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Τρεις βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Σαντχάουζεν στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κότσακ επικράτησε της Ρέγκενσμπουργκ (2-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Άουε (1-0 εκτός έδρας) και Μπόχουμ (2-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 12’ με τον Χίντερσεερ.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 72’ ο Στόγκερ. Πολύ δυνατή παραμένει στην έδρα της η Σαντχάουζεν, καθώς στις πέντε συνολικά αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Στις τέσσερις διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

«Θα δώσουμε σίγουρα τον καλύτερο εαυτό μας στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Σαν Πάουλι», υπογράμμισε ο προπονητής της Σαντχάουζεν, Κενάν Κοτσάκ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αποψινής αναμέτρησης, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε να επικεντρωθούμε μόνο στη δική μας απόδοση και παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ δυνατή αντίπαλο». Την περασμένη σεζόν η Σαντχάουζεν επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Σαν Πάουλι στις 22 Οκτωβρίου του 2016.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Σαντχάουζεν από την Μπόχουμ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Σαντχάουζεν επικράτησε στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Mybet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας (Κλικ Εδώ)

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Σαν Πάουλι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γιάνσεν επικράτησε των Χόλσταϊν Κίελ (1-0 εκτός έδρας) και Μπραουνσβάιγκ (2-0 εκτός έδρας), μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Καϊζερσλάουτερν (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-1 εντός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 63’ με τον Αλαγκί. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 77’ με τον Άντερσον, ο οποίος διαμόρφωσε παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα από το Αμβούργο για το πρωτάθλημα σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα. Στις τέσσερις διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

«Η Σαντχάουζεν βρίσκεται πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Περιμένουμε πως θα κλείσει τους χώρους και θα προσπαθήσει να μας απειλήσει από νωρίς. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Όλαφ Γιάνσεν. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Σαν Πάουλι επί της Σαντχάουζεν χρονολογείται πριν από 1,5 περίπου χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου του 2016 (2-0).

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σαν Πάουλι και Καϊζερσλάουτερν στη μεταξύ τους μάχη στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Σαν Πάουλι για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης