* Σημειώθηκε goal-goal στα έξι τελευταία παιχνίδια της Φροζινόνε με αντίπαλο την Τσιταντέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της Φροζινόνε στο φετινό πρωτάθλημα της Σέριε Β. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Λόνγκο επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Προ Βερτσέλι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ντιονίσι στο 16’. Στο 57’ αυτός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά η Φροζινόνε σκόραρε και δεύτερη φορά με τον Παγκανίνι επτά λεπτά πριν το τέλος των 90’, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

Εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με την Τσιταντέλα ο προπονητής των «καναρινιών» στάθηκε στην απουσία του τιμωρημένου Ντιονίσι (ΕΠ). «Θα δοκιμάσουμε μία διαφορετική προσέγγιση στον αγωνιστικό χώρο», υπογράμμισε ο Μορένο Λόνγκο, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η συμπεριφορά που δείξαμε κόντρα στην Προ Βερτσέλι πρέπει να μας οδηγήσει στην επόμενη μάχη μας. Η Τσιταντέλα έχει μία δυνατή ομάδα. Μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Προηγούμενο ματς: Η Φροζινόνε επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Προ Βερτσέλι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Φροζινόνε με αντίπαλο την Τσιταντέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε την προηγούμενη βδομάδα η Τσιταντέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Άσκολι (3-2 εντός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Σαντίνι μόλις στο 10’. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα με τα γκολ των Σενέτι (22’), Κουαμέ (36’) και Σιέγκα (44’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε 12 λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Ροσέτι.

«Το πρώτο φαβορί για άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας είναι η Παλέρμο. Από εκεί και πέρα ακολουθεί η προσεχής αντίπαλός μας Φροζινόνε», υπογράμμισε με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ ο Σενέτι (ΜΕ), ενώ συνέχισε λέγοντας: «Κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της από την περασμένη σεζόν, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ακόμα περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της». Την περασμένη σεζόν η «Τσίτα» γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Φροζινόνε.

Προηγούμενο ματς: Η Τσιταντέλα επικράτησε εντός έδρας με 3-2 της Άσκολι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τσιταντέλα σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Bet365)

Παναγιώτης Κιστογλίδης