*Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό στις αρχές Ιανουαρίου με την Τέλσταρ να επικρατεί 3-1 της Γιονγκ Άγιαξ.

*Πρώτος γύρος: Γ. Άγιαξ – Τέλσταρ 2-1.

ΤΕΛΣΤΑΡ

Στην  ανωτερότητα της Αλμίρε Σίτι υποκλίθηκε την περασμένη αγωνιστική η Τέλσταρ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Πίσω από τη μπάλα σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έμεινε πίσω στο 35’ (1-0), δεν αντέδρασε ποτέ και δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 59’ της αναμέτρησης. Τίποτα το αξιόλογο στη συνέχεια, αμφότερες περίμεναν τη λήξη.

Πρώτη ήττα μετά από δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες (Έμεν 1-1, Μάαστριχτ 2-2) για την Τέλσταρ, συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-3). Εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης με 34 πόντους και οι έξι αγωνιστικές που απομένουν έχουν αποκτήσει τυπικό χαρακτήρα, αφού έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό τη συμμετοχή της και του χρόνου στα γήπεδα της Τζούπιλερ Ντιβίζιε (στο +20 απ’ την τελευταία θέση). Εντός έδρας τρέχει ρεκόρ 5-6-5. Εξέτισαν οι Φαν Χάουζεν (Αμυντικός, 20, 1) και Σέραρενς (Επιθετικός, 25, 5).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Αλμίρε Σίτι.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Τέλσταρ – Γ. Άγιαξ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

my paysafecard: Δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε 500€

ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Την αγωνιστική του ανωτερότητα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ουτρέχτης επιβεβαίωσε η Γιονγκ Άγιαξ, επικρατώντας εύκολα με 2-0. Δεν έθελξε με την απόδοσή της, δεν απειλήθηκε καθόλου από την αντίπαλο, χρειάστηκε να κάνει μόνο τα βασικά και με δύο γκολ του Βάλιαν στο 17’ και 58’ της συνάντησης, πανηγύρισε απόλυτα δίκαια τη νίκη στο φινάλε.

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), Παρέμεινε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 61 πόντους, στο -8 απ’ την πρωτοπόρο Φένλο και στο +4 απ’ την τέταρτη Φόλενταμ. Μοναδικός στόχος πλέον για την ίδια, να αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα Νέων του πρωταθλήματος (έχει πολλές πιθανότητες να το πετύχει, καθώς είναι στο +5 απ’ την αντίστοιχη της Αϊντχόφεν), καθώς ως γνωστόν δεν έχει δικαίωμα ανόδου και συμμετοχής στα πλέι οφ. Μακριά από το Άμστερνταμ μετράει απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Δεν αναμένεται να πάρει βοήθειες από την πρώτη ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Γιονγκ Άγιαξ 2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της Ουτρέχτης.

Στατιστικό: Over 2.5 οι έξι πρόσφατες έξοδοι της Γιονγκ Άγιαξ στο πρωτάθλημα.