* Με σκορ 1-0 έχουν λήξει οι 5/6 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες.

Στον πρώτο γύρο: Έλτσε – Ταραγόνα 4-4

ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Στο “Νου Εστάντι” της Ταραγόνα ανοίγει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν. Η “Νάστικ” φιλοξενεί την Έλτσε, θέλοντας να διευρύνει το αήττητο σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικές, στις οποίες μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη Κυριακή έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Σεβίλλης Β και πλέον βρίσκεται στη 15η θέση του πίνακα, στο +3 από την “επικίνδυνη ζώνη”. Ο Ντελγάδο άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να κάνουν προσωρινά την ανατροπή με γκολ στο 55′ και στο 57′. Ο Α. Εμανά ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 71′.

Νικηφόρα τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-0 επί Νουμάνθια, 2-1 επί Κόρδοβα), τρεις ισοπαλίες συμπληρώνουν το σερί των πέντε τελευταίων “εντός”. Χωρίς κανένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα ο κόουτς Μερίνο, μοναδικός απών ο τραυματίας μέσος Λουΐσμι. Πιθανή η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του δεξιού μπακ Βαλεντίν.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το νικηφόρο 2-2 από την έδρα της Σεβίλλης Β.

Στατιστικό: G/G & Over 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Το Ταραγόνα – Έλτσε παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΤΣΕ

Η Έλτσε, από την πλευρά της, χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, κάτι που αποδεικνύει και το σερί 1-3-2 των τελευταίων έξι αγωνιστικών. Την περασμένη Παρασκευή “κόλλησε” στο ισόπαλο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλκορκόν και πλέον βρίσκεται στο -8 από τη ζώνη των πλέι οφ (σ.σ. βασικός φετινός στόχος της), όντας αναγκασμένη να κοιτάζει και στα… κάτω πατώματα (στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού). Στο 2-1-3 το σερί στις τελευταίες έξι εξόδους της, με το αμφίσκορο συνδυάστηκαν τα 4/5 τελευταία “εκτός”.

Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει απευθείας στο αρχικό σχήμα ο βασικός μέσος Ντόρκα, διαθέσιμος μετά από ενάμιση μήνα και ο μπακ Εδού Αλμπακάρ. Στα πιτς οι μέσοι Μαντί και Ματίγια, νέο θύμα τραυματισμού ο μέσος Χάτζιτς. Εκτός αποστολής για ένα ακόμα ματς οι Κορέα, Αρμάντο και Χοσέτε, μαζί με τους… Ούγο Φράιλε και Μαλόνγκα.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλκορκόν.

Στατιστικό: G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).