*Φάση των “16” στο Κύπελλο Μεξικού. Τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι δυο ομάδες οδηγούνται απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι.

ΝΕΚΑΞΑ (Α’)

Από την πρώτη θέση του ομίλου της κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των “16”, η Νεκάξα. Κόντρα σε Τζαγκουάρες και Ποτρός, η ομάδα του Λουίς Αλφόνσο Σόσα κατάφερε να μαζέψει εφτά βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια, ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Τζαγκουάρες. Ωστόσο, η Νεκάξα είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων και κατέλαβε την πρώτη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων φιλοξενήθηκε από την Ποτρός, κόντρα στην οποία κατάφερε να προηγηθεί με το τέρμα του Μπαρέιρο στο 20′. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ματουράνα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με την Ποτρός να μειώνει απλά για το τελικό 1-2.

Στο πρωτάθλημα, η Νεκάξα αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Το βράδυ του Σαββάτου, φιλοξένησε την Άτλας, από την οποία και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, το αυτογκόλ του Χιμένεζ στο 69′ χάρισε τον ένα βαθμό στους γηπεδούχους. Βαθμός με τον οποίο έφτασε τους εννέα συνολικά και είναι στην 14η θέση μαζί με τις Κρουζ Αζούλ, Πουέμπλα και Βερακρούζ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Άτλας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα δέκα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικού (Κλικ Εδώ)

ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ (Α’)

Ως πρώτη προκρίθηκε στη φάση των “16” και η Σάντος Λαγκούνα. Σε έναν όμιλο κόντρα σε Κλαμπ Αμέρικα και Κόρας ντε Τέπικ, και οι τρεις ομάδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν από έξι βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια. Ωστόσο, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων, η Σάντος εξασφάλισε την πρωτιά και προκρίθηκε μαζί με την Κλαμπ Αμέρικα. Στο τελευταίο παιχνίδι της για τον τρίτο όμιλο, το σύνολο του Χαβιέ ντε λα Τόρε φιλοξένησε την Κλαμπ Αμέρικα, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 55′ με το τέρμα του Φουρχ. Ωστόσο, αν και δέχθηκε την ισοφάριση στο 90′, ο Φουρχ “χτύπησε” και πάλι, και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Στο πρωτάθλημα, το αήττητο σερί της στα οκτώ πρώτα παιχνίδια, όπου και είχε απολογισμό δυο νίκες και έξι ισοπαλίες, έλαβε τέλος την περασμένη Κυριακή. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πούμας, βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα διαφορά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει για το τελικό 2-1, όταν ο Τζανίνι βρήκε δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά την ήττα της αυτή, είναι στην όγδοη θέση με δώδεκα βαθμούς, όσους έχουν και οι Κερετάρο, Μονάρκας και Τζαγκουάρες. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πανηγυρίσει μόλις δυο νίκες στις 19 τελευταίες εξόδους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Πούμας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.