Στον πρώτο γύρο: Ελλάς Βερόνα – Μπρέσια 2-2

* Η Ελλάς Βερόνα γνώρισε την ήττα στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Ελλάς Βερόνα αδυνατεί να σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Μπρέσια παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ελλάς Βερόνα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΠΡΕΣΙΑ

Στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα η Μπρέσια πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτή με αντίπαλο την Τσιταντέλα (4-1 εντός έδρας) στις 24 Φεβρουαρίου. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Μπρόκι σημείωσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπάρι, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Παριγκίνι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 58’ ο Γκαλάνο. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της απευθείας αποβολής του Κολί τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Στις 13 συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Μπρέσια για την ίδια διοργάνωση σημείωσε έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα (20-13 τα γκολ). Την τελευταία φορά που η Μπρέσια φιλοξένησε στην έδρα της την Ελλάς Βερόνα επικράτησε με 2-0 για το πρωτάθλημα της Σέριε Β την 1η Δεκεμβρίου του 2012. «Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και κάτι περισσότερο κόντρα στην Ελλάς Βερόνα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Ρομάνα (ΑΜ).

Προηγούμενο ματς: Η Μπρέσια γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπάρι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπρέσια παραμένει αήττητη στα 12 από τα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στον Stoiximan)

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ εδώ)

Το Μπρέσια – Ελλάς Βερόνα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Ελλάς Βερόνα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπενεβέντο (2-2 εντός έδρας) και Σπαλ (0-0 εντός έδρας), και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Αβελίνο (2-0 εκτός έδρας) και Φροζινόνε (1-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Πέκια επικράτησε μεσοβδόμαδα της Τερνάνα (2-0 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Πατσίνι.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματά τους ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι Βερονέζοι για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Στις τέσσερις δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ελλάς Βερόνα επί της Μπρέσια σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 29 Νοεμβρίου του 1998 (2-0).

Προηγούμενο ματς: Η Ελλάς Βερόνα επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Τερνάνα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ελλάς Βερόνα για το πρωτάθλημα.